maanantai 8. joulukuuta 2014

Joulu mielessä

Heipä hei kaikille!!

Täällä tuskin enää kukaan poikkeaa, niin harvakseltaan tätä blogia päivitän...

Kesän jlk ei mitään ihmeempiä ole tapahtunut. Hauskin juttu oli Lontoon reissu syyskuun lopulla 14v poikani kanssa. Ilma oli vielä mahtavan lämmin ja Lontoo oli ihana!!

Marraskuun alussa oli Aslak-kuntoutuksessa. Viikko kuntoilua, luentoja liikunnasta, ruokavalioista, rentoutuksista.. ei mitään uutta, mutta oli mukavaa kuntoilla ilman työhuolia. Muutosvastarinta nosti päätään, koska kyllähän minä tiedän, että liikkua pitää sillä ja sillä sykkeellä, ja syödä pitää näin ja näin. Siispä, jotain herätystä ootellessa :)


Ja kun en nyt heti hurahtanut liikuntaan - niin ainahan minä johonkin. Nyt nukkekotimaailmasta nukkeihin... ja joo, olenhan minä nyt aina nukeista ja leluista tykännyt, mutta nyt sitten näihin Blythe ja Pullip-nukkeihin. 

Iines, punapää Blythe on minun  ja Alice -Pullip- on tyttäreni. On ollut niin mukavaa ommella vaatteita näille nukelle - ja tietysti minun tyyliini, tilasin jo pari kirjaakin, että sain kunnon kaavat perusvaatteisiin. Netistäkin olen joitakin kaavoja tulostellut. Ja kuten aina, työt haittaavat harrastamista :)
Iineksellä huopakankaasta liivihame. Joo, ei ole tarvinnut tarvikkeita ostella nukkeja varten...Alicella sukista tehty neule, ja ruutuhousut kangaslöytö tilkkulaatikosta. Frozenin Olof oli pakko ostaa kaupasta... ja se hurmuri pääsi tietysti kuviin mukaan :)


Toivottolen kaikille oikein mukavaa joulunodotusta!  Itsellänikin nyt joulu vapaata. Ai niin, meillä on ollut pesuhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen remontti menossa, melkein valmiina. Siinä mukava joululahja meille!

- Eliisa -  ♥

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva ommella jotain erilaista. Kesällä ompelin tytölle peruspaitoja trikoosta, mutta niitä ei tule tänne päivitettyä. Upeita trikoita on kyllä myynnissä nykyään, että ihan valinan vaikeutta :

   Poista
 2. Kyllä täällä joskus joku käy kun ehtii kurkistelemaan blogimaailmaan. Tahtoo jäädä itselläkin päivitykset tekemättä, koska eipä niihin taloihin enää liity tarinaa. Kaikki kuolivat :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä Anja. Olen jymähtänyt itse Instagramin puolelle, on sellaista pikapäivitystä :) Kaipaan kyllä niitä blogin alkuaikojen innostuksia..se oli kuin toinen elämä. Nyt tuntuu että työ vie ainakin mehut...mutta olen tyytyväinen että on töitä. - Kyllä mä sun blogeissa poikkeilen, mutta kirjoittaminenkin hankkii jäädä.

   Poista
 3. Siskontytön kanssa pitäisi pullipin vaatteita ommella, mistä siis kaavoja/kirjoja saa? Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina ja anteeksi myöhäinen vastaus. Olen tilannut kaksi kirjaa saksasta, Plasticpopilta. Kirjoissa on vaatteita Blythenukelle, mutta sopivat melko hyvn Pullipillekin. Toki pidennän hihoja ja housunlaheita pitää pidentää. Olen myös googlaamalla löytänyt simppleitä kaavoja. Ja Pullipsuomi-nettisivulta löytyy erilaisia sivuja , joten sinne kannattaa mennä tutustumaan. Sieltä löytyy muutenkin kivoja ideoita. Siis - valmiita kirjoja joissa olisi vain Pullip-nukelle vaatteita, en ole löytänyt. Jaa-a, olisipa kivaa, kun joku suomalainen tekisi sellaisen :)

   Poista