keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kesäinen neito

Mä olen ollut tällä blogirintamalla niin hiljaa.. yksi on varmasti tämä mun puhelin. On niin helppoa päivittää Instagramia, suit sait sukkelaan En viitsi avata miehen pöytäkonetta, kun niin helposti tsekkaan päivän kuulumiset kännykällä.

Enkä kyllä ole kauheasti mitään erityistä aikaan saanutkaan. Jatkan kirppiskiertelyjä, keräsin tyttären kanssa Simpson-minifiguret, olen pyöräillyt töihin ja ollut töissä ja haaveillut kaikenmaailman juttuja. 

Uusi harrastus kirppiksillä on, että ostelen tytölle vaatteita. Sellaisia mitä ajattelen, että vois kelvata. Aika hyvin on kelvannutkin. Tytär näyttää olevan ihan oma persoonansa vaatteiden suhteen - sen verran työstä käy kauppareissut - mitään kun ei kuulemma löydy.

Tämä kukkamekko on jotain vanhaa H&M-mallistoa... ompelukoneella tuunattiin siitä tytölle sopiva. Ja kengät löyty alesta. Ihana kesäneito :)
Eipä muuta tällä kertaa.. tedtaan miten kännykkäpäivitys onnistuu... klup.

Mukavaa kesäkuuta kaikille t. Eliisa

7 kommenttia:

 1. Vau, hieno yhdistelmä! On se tosiaan jännä huomata, miten lapset kasvaa ja alkaa itse päättää asioistaan. Yksi sukulaistyttö on juuri tuossa samassa iässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän neiti on ollut pienestä asti päättäväinen. Toki pystyin ompelemaan mieleisiäni vaatteita kun oli vielä alle eskari-iän. Mä haaveilen että tyttö innostuisi itse ompelemaan vaatteitaan... taitaa olla utopiaa :)

   Poista
 2. Kohtalotoveri! Ei kelpaa mikään meillä(kään). Joskus kelpaa vihreä, joskus musta, mutta ei nappi housuissa, eikä mekko. Eikä shortsit, paitsi joskus polvarit... Ei kelpaisi tuo mekkokaan täällä, koska siinä on kukkia. Takki varmaan voisi mennä =). On ne vaativia, ja tosiaan meilläkin, pienestä asti, mutta pahenee kun kasvaa....Jos jotain positiivista etsii, niin tulee edulliseksi kaupoissa käynti, kun ei mitään huoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riikka, luulen että tämä on jokaisen äidin kohtalo ;) Olisi mukavaa asustaa omat lapset, mutta ovat sitten omia persooniaan omine makuineen. Ehkäpä se vaan on hyvä. Tuo kukkamekko oli yllätys, ostin sen 2 eurolla. Itse ajattelin jotain Mollie makes- tyylistä mekkoa tytölle ja jos ei kelpaa niin kankaasta saa nukelle mekon. Tyttö ihastui mekkoon täysillä... ehkä tähän meidän musta + sinisen ystävään on tulossa muutosta yläasteelle siirtymisen myötä. Romanttisempi selvästi :) Vaatekaupoissa ongelma on se, että ei halua mitään mitä muilla on.

   Poista
 3. Sama se on täälläkin tuon blogin kanssa.Kännyllä niin helppoa faceen postaaminen :) pitäs kyllä täälläkin ottaa ryhtiliike :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on Sirja. Bloggailu/ blogimaailma on kaikesta huolimatta antoisaa, että vähän aktiivisempi saisi olla. Toki oma blogini oli tarkoitus olla käsityöpainotteinen, mutta näyttää siltä että on kummasti lipsunut kirppispuolelle :) Oma käsillä tekeminen on jotenkin niin jäissä.

   Poista
 4. ♥Ihana mekko! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista