perjantai 4. huhtikuuta 2014

Japan - maskotit

Huomenta!

Puolitoista vuotta sitten päivitin  japanilaisista aarteistani. Kummallisella tavalla nainen keksii itselleen uusia keräilykohteita. Tai oikeastaan aina kun näitä bongaan kirppiksillä, ne lähtevät mukaan. Hinta on ollut 0,35e -5e välillä.

Lammas  ja Orava siis miehen lapsuudesta.


Tässä oikealla Aasi, jota väitin Bambiksi :) ja sitten uusi figuuri - onko tuo vaikka Koira??



Hiiri muutti perheeseen myös. 


Nämä - Nalle ja Lehmä löytyivät toissapäivänä kierrätyskeskuksesta ja voi miten iloinen olin. Ihanan edullisesti vielä. Eihän tämmöisistä kukaan mitään edes maksaisi, eiks niin ?


Bambin (siis oikean bambin :) löytyminen oli viime viikolla onnellinen juttu. Löysin ison laatikon täynnä kaiken maailman koriste-esineitä. Hintaa laatikolla 5 euroa. Harmitti se kaikkinainen muu roina, mutta otin sitten himoissani laatikon. Kirppistä kierrellessäni tapasin esikoiseni luokkatoverini äidin -15 vuotta sitten juteltu!! Hän totesi, että ai, sinä otit tuon laatikon. Minä siihen että saat sieltä mitä vaan, kunhan et tuota Bambia. Hän antoi minulle 2 euroa ja olimme molemmat tyytyväisiä :)  Laatikosta löytyi lisäksi neulatyyny, josta olin sitten loppujen lopuksi tyytyväinen - joten hyvä kauppa tuli. Ja tuo BAMBI - se on ihana. 



Tunnusmerkki näissä siis tuo Japan-teksti ja kaikilla nuo silmäripset. 



Tämmöistä tänään. Nyt sitten se lomailu alkoi. Nyt lähden kaupungille, vähän naamaa nätiksi.  Rakastan perjantaivapaita, meillä kun kenelläkään ei ole silloin mitään pakollisia harrastusmenoja.

Mukavaa viikonloppua kaikille ♥ Eliisa

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eiks ooki? :) Riitta, ihan sun takias ostin Talo ja Koti- lehden, ihana persoonallinen juttu oli.

      Poista
  2. Tällai vanhemmiten alkaa kummasti tykkäämään asioista, joita ei olisi 20-30 vuotiaana ikinä kotiinsa ottanut :) Mutta niinpä Saga, noi on lutusia :)

    VastaaPoista