keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Lumiukot, lumiukot piirissä kulkee....Hei pitkästä aikaa!  Minä olen ollut töissä ja töissä... ja surffaillut uudella kännykällä - tunnustan!!!  Ja uppoutunut tyystin Pinterestin maailmaan. Kamalan koukuttavia juttua tällaiselle addiktio-ihmiselle, pöh.

Vaikka kevättä jo vähän kaipailen, niin yritän talvestakin pitää kiinni. Askartelin vanhasta Die Spiegelburgin kuulakärkikynän lumiukkopäästä itselleni uuden kaulanauhan.  Loput helmet ovat kotoa ja siniset Tigeristä. Hauska nauha tuli, ehkäpä hieman painava.  Nyt sitten tulee kiire tehdä Ystävänpäivänauhaa.... Ja sitten pääsiäisnauha.... Tällä tavallla piristystä työpäivän arkeen! :)
Oikein mukavaa arkea kaikille. Minä säntään reippaasti iltavuoroon töihin, loppuviikko meneekin siellä tyystin.

T. Eliisa

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka hauska!!!
  Taitaa tulla kaulalleni samanmoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minunkin mielestä siitä tuli kiva, ja tällaisessa kiireisessä elämänhetkessä on mukavaa, että edes jotain saa jotain käsillään aikaan :)

   Poista
 2. Kiva. Tuo lumiukkoidea on mainio. Jos ei muuten tule käytettyä helmiä, niin tuossahan ne tulevat käyttöön vähän "salaa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan aika monella käsityöharrastajalla löytyy vaikka mitä materiaalia kotoaan - kuten siis minulta. Hyvä päästä joistakin "eroon" :)

   Poista
 3. Vau... upea. Mä kyllä tykkään. Ihanan huomiota herättävä ;)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Avainanuha osoittautui liian painavaksi työelämässä, jouduin aina sen laskemaan kaulastani työpöydälle, koska hankaloitti taskuissa. Koristaa nyt kotiamme :)

   Poista