keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Myyjäisjuttuja

Tein joulun alla lomalla myyjäisiin näitä perinteisiä pussukoita. Yksi jäi myymättä, joten tytär halusi sen itselleen. Sisälle laitetiin hiuslenkit, joita on kertynyt vuosien aikana runsaasti.

Pussukoihin käytin näitä puuvillakankaitani, joita on kummasti kertynyt kaappiin. Tämä ihana päällikangas on Iinulta,  hänen kauppavuosilta . Punainen vuorikangas on PeeKaan Paulalta.  Mallihan on - ei siis todellakaan oma ;) - yhdestä vanhasta Tilda-kirjasta. Hyvä malli, koska ainakin oma meikkipussini istuu niin hyvin  toiletin pöydällä. Pohja on siis just sopivan leveä.   Noista Tilda-kirjoista vielä, että vaikka ovat varmaankin osaltaan "menneen talven lumia", niin itse olen saanut niistä todella hyviä ohjeita ja inspiraatioita ompeluksiini. Varsinkin kun en ole saanut mitää koulutusta ompleuihin. 

Työputkiterveisin Eliisa

2 kommenttia:

  1. Hei. Kävin vierailulla, ensimmäistä kertaa. Kiva blogi sinulla. Taidat olla pussukka ja kassifani, niin kuin minäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vierailusta! Joo, en ole oiekin expertti missään erityisessä - pussukat ja kassit ovat kivoja - helppoja - tekeleitä.

      Poista