torstai 30. tammikuuta 2014

Kevät ja aurinko mielessä.

Lomailen täällä ja enpä ole mitään erityistä tehnyt.

Täytin pyöreitä vuosia viime viikolla ja ostin itselleni uuden älypuhelimen ja siihen  ihanan nopean nettiyhteyden.  Hups - huomasin uppoavani kännykän maailmaan... Huomasin olevani Twitterissä, Instagramissa, surffaavani fb:ssä nopsaan tuosta vaan. Ja tuo kännykän kamera, voi miten kätsy se on. Nyt jo odotan töiden alkamista, että saan itseni helpommin vieroitettua siitä. 

Olin myös kovasti suunnitellut ompelevani sitä ja tätä. Mutta kuitenkin aamulla, kun lapset ovat lähteneet kouluun, löydän itseni sohvalta katsomassa jotain "hyvää"  tallentamaani tv-sarjaa kahvikupposen kanssa. Siinä ohessa olen petaillut pedit suitsait... Ja sitten keksinyt, että mitä jos lähtisin jollekin kirppikselle.....

Nämä nyt mun pikkulöytöjä. Huomaan, että mitä enemmän menemme kevättä kohti, tuo keltainen ja oranssi kutsuvat.

Tämä ihana oranssi tipunen oli niin siisti, että. Perunan kypsyyttä tällä voi katsoa. Muistan että Aarikalla oli joskus sellaisia "onko kakku kypsä"-tikkuja....

Ja voiko keräilijä olla onnellisempi löytäessään siistin kynttilänjalan... ja vielä ihanan keltasävyisen... ja vielä järkevällä hinnalla... VOI OLLA :D


Sarviksen keltaiset munakupit ovat myös niin suloiset. Mistä lähtien muovi on ollut suloista???


Oikein mukavaa loppuviikkoa! Minä jatkan pikkusiivoilua. "Keliakia"-kaappiin oli kertynyt tavaraa, jauhoja jos jonkinsorttista, pastaa myös ja kaikki mullin mallin, kun äiti vaan tuo kaikkea kokeiluun ja täyttyyhän tuo kaappi. Teevalikoimani ei mahtunut enää kaappiin.... Sille nyt pohdinnassa uusi paikka.

Eliisa

8 kommenttia:

 1. Taas olet löytänyt Aarikan puisia koristeita! Kuulostaa niin hauskalta ajatuksena, että on erikseen oikein tehty tikku perunoiden tai kakun koettamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Joo, koen todellista mielihyvää kun löydän jotain :) Yritän rajata näitä keräilyjäni, eli mitä saan haalia kotiin. Nyt huomasin etsiväni myös tytölle yksiä kirjoja - eli aina löytyy syy mennä kirppikselle :) Mutta hei, sain eilen oltua etten mennyt Triteksille, vaikka niin lähellä olin !!!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa lomalta! Upeita Aarikan koristeita. Sinulla on silmää kauneudelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni. Loma ilman ylimääräisiä velvotteita on mukavaa. Toki näin arkiaikaan on sitten lasten iltaharrastukset, jotka vähän pakottavat tiettyyn rytmiin.

   Poista
 4. ♥Ihania löytöjä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Paula. Niin ne vuodet vaan vierii...

   Poista