lauantai 11. tammikuuta 2014

BambiKiertelen yhä kirppiksillä, vaikka yritän vältellä. Tänäänkin kävi yhdellä sekä vielä Antiikki- ja keräilymessuilla Tampereen Ammattiopistolla. Mitään erityistä en messuilta löytänyt. Tai itseasiassa olisihan siellä ollut vaikka mitä, mutta aina ne ihanuudet maksaa niin kauheasti. 

No, tämä pikkuinen muovinen bambi oli edullinen löytö kirpputori Silinteristä, Ihan oli taas pakko saada mukaan.  Kulkunen on vähän rähjä ja en itseasiassa tiedä, kuuluuko se alkuperäiseen bambiin??
Nyt ajattelin vapaapäivän iltapäivän iloksi keittää kupin kahvia. Sitten heittäydyn kutimen kanssa puusohvalle köllöttelemään. Ihanaa lauantaita kaikille!!!

Eliisa ♥ 
2 kommenttia:

  1. Mä en pysty pysymään kirpuilta poissa ;) Tänään olisi ollut joku keräilijätapahtuma vaan enpä mennyt. Voin vaan kuvitella mitä ihanuuksia sieltä olisi löytänyt. Ja voin vaan kuvitella, kuinka lompakko olis tyhjentynyt!!!

    VastaaPoista
  2. Voi Kikka, niinpä. Siinä on joku ihmeellinen olotila, kun astuu kirpputorille sisään :) Noissa keräilytapahtumissa on kyllä kalliimpia tuotteita, toki sitten löytöjäkin varmemmin.

    VastaaPoista