maanantai 13. tammikuuta 2014

Antiikki- ja keräilymessut

Pienimuotoisilla antiikki- ja keärilymessuilla tuli siis lauantaina käytyä. Siellä oli paljon lasi-, kivi- ja posliinitavaraa myynnissä. Myös kirjoja, koruja, kolikoita, kortteja jne.  Mikään ei niin kolahtanut, paitsi se Arabian  posliinikettu, mutta hintaa oli 95 euroa ja siinä kohtaa iski nuukuus.  Ja mikä lie taas on, että kun aikanaan inhosin kaikkia koriste-esineitä - niin enköhän himoa niitä nykyään. Kyllähän ne kaikki ihanat värikkäät maljakot ovat upeita, mutta eipä tuonne kaappiin enempää maljakkoa mahdu.  - Vai pitäisikö myydä joku tylsempi pois ja ostaa uusi tilalle??

Eli - sitten vain tällaisia edullisia juttuja askartelu mielessä. Vanhoja kaavanlehtisiä, 20 senttiä/  kpl. Ajatuksena päällystää pari puulaatikkoa.Tove Janssonin ihana kettu-kortti. Toinen mulle ja toinen äidilleni- ihan vaan sellaiseksi pieneksi piristykseksi. 


Nämä nauhat herättivät minussa pitkästä aikaa miniatyyri-ihmisen... Mummulaan jotain jouluista ... tai no, jotakin ainakin :)


Mukavaa viikkoa toivottelee Eliisa
4 kommenttia:

 1. Mä jätin kyseisen tapahtuman suosiolla väliin. Varmaan olisin sortunut laittamaan rahani johonkin ylihintaiseen ihanuuteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sinä varmaan hirveästi menettänyt. Mulla iskee kyllä nuukuus kaikkien ihan törkeitten hintojen kanssa. Joskus tuntuu että osa on ihan ylihinnoiteltuja. - Mutta olen kyllä just niin hölmö, että jos jostakin todella tykkään , maksan siitä liikaa helposti.

   Poista
 2. Itsekin jossain vaiheessa näitä etsin paperiaskarteluköyttöön. Ihanaa nostalgiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Maiju, nyt kävin sun korttiblogissa kurkkaamassa ja vau, olet pari kirjaakin tehnyt!! Olen tietämätön sun korttiurasta ihan siitä syystä, että olen yrittänyt pysyä irti edes joistakin kädentaitolajeista, korttien tekemisistä ja helmistä :) Kun ei ehdi, ei kykene. Upeita kortteja olit tehnyt ja pitääpä katsoa, löytyykö noita sun kirjoja. Niillähän ohjeilla voisi tosiaan tehdä sellaista mixed art´ia omalle seinälle.

   Poista