sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Hyvää Adventtia!Oikein mukavaa Adventtia kaikille.  En ole kovinkaan hengellinen kirkon suuntaan, tapa-uskovainen ehkä ,kun kirkkoon kuitenkin kuulun. Meilläkin adventtia vietetään aika maallisesti. Joka vuosi tapaamme siskon perheen kanssa kahvitellen ja pienten joululahjojen merkeissä. Siis tosiaan pienten - tyyliin kierrätettyä ja sellaista, joka kuluu :) Kynttilää, kukkaa ja servettejä. 

Tänään aamusta leivottiin vielä tytön kanssa gluteenittomia muffineja, koristeltiin pikeerillä ja laitettiin kivoja jouluisia tikkuja koristeeksi. Nämä on ostettu muutama vuosi sitten muistaakseni Tiimarista. Tosi pirteitä ja kivoja. 
Oikein mukavaa oli, ja herkkuja riitti. Kaikki oli gluteenitonta ja jotenkin huomaan, että elämä keliakian kanssa on loppujen lopuksi aika helppoa tänä päivänä. 

Vaihdoin yläosaankin kuvan, että olisi edes vähän jouluinen fiilis täällä blogipuolella. Toivottavasti saan kuvan vaihdettu joulun jälkeen... ;D

Mukavaa joulukuuta ja joulun odotusta kaikille!

 Eliisa ♥4 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä muffinsseja! Hyvää Joulun odotusta myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Voihan herkku! Mullekin kelpaisi tuollaiset gluteenittomat, en vaan jaksa yleensä itselle mitään tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, en minäkään kyllä kauheen uuttera ole leipomusten kanssa, joskus iskee kumma vimma :) Ja kiitos Riikka vielä Metsänhenget- kankaasta. Kannatti shoppailla. Se on upea. Tytär oli yhtä ihastunut, mutta olen vasta suunnitteluasteella kankaan kanssa, sopivia trikoita löytyi kyllä kaapista kaveriksi.

   Poista