perjantai 25. lokakuuta 2013

Vanhoja muistojaLomaillessa on aikaa pyöritella tavaroita ja pohdiskella, mitä säästää, mitä ei. Meillä on tosiaan pienet kaappi- ja säilytystilat, joten aina sitä joutuu miettimään, mitä jää, mitä pois.  

Vanhassa matkalaukussa on miehen vanhoja lapsuusajan neuleita (hänen äitinsä säästämiä, ainoa lapsi kun oli) ja joitakin trikoovaatteita.  Tämä yöpaita oli kyllä niin suloinen, että sen aion säästää. Muut yksiväriset potkuhousut saava nyt lähteä.
Aivan ihanat värit ja kuvitukset tässä.Myös tämä miehen vauva-ajan vaunuhelistin on kyllä suloinen. Bambeja oikein.


Minä, jolle kaikilla tavaroilla on aina jokin merkitys, tunne - olen pikkuhiljaa pääsemässä luopumisvaiheeseen.  Varailin kirpputoria ja innokkaana jopa lasten lelulaatikot ovat käsittelyssä. Barbie-ystävätkin saavat mennä pois. Jos eivät mene kaupaksi, vien ne jonnekin keräykseen. Kotiin eivät enää palaa. Meille jää vielä vaikka kuinka paljon tavaraa.

Seuraavaan käsittelyyn joutuu nukkekotitavarakaappini. Koska tämä harrastus on ollut niin pitkään tauolla, on aika luopua monista jutuista. Ihanaa luopumista!  - Myin öljyvärini kymmenisen vuotta sitten kirppiksellä. Ostaja sanoi, että miten näistä luovun, jos tulee into maalata, ja tarvitset niitä. Sanoin, että ostan sitten uudet värit jos intoa tulee. Eikä ole tullut vieläkään!  

Vielä viikko lomaa, ihanaa! Olen aika rentoutunut, koska on olo, että olisin ollut jo kuukakuden pois töistä. Mulla on ollut ohjelmassa kasvohoitoa, jalkahoitoa ja tavallista , rauhallista oleilua. 

Nyt toivotan kaikille erityisen mukavaa viikonloppua!!

- Eliisa -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti