keskiviikko 21. elokuuta 2013

Pullero, pallero

Vapaapäivät hurahtivat taas vauhdilla, eka päivä yövuoroista toipuen, toinen kotihommia tehden. Hammalääkärissäkin vuositarkastuksessa piti käydä ja kävimpä pitkästä aikaa Tupperware-kutsuillakin. Jotenkin ajattelin, ettei niitä enää kukaan edes pidä. 

Hammaslääkärireissulla kaupungissa ehdin pikaisesti katsastamaan Rongankadun kirppiksen ja tällainen pikkuinen pulleroinen herätti heti ihastusta.  Ja toin sen kotiin.... Hätäisesti otetut  kuvat eivät kyllä tuo esiin tyynyn suloisuutta, mutta saa nyt kelvata :) Keskustassa siis kanavatyönä ruusut.Näin lyhykäisesti. Pitää mennä hiukset pesemään ja laittautumaan iltavuoroon. Tunnustan, että monesti vapaapäiväni kuluvat huivi päässä.  Lapseni kerran pienenä kysyikin eräänä sunnuntaina, että oletko äiti lähdössä töihin? Olin nääs laittanut hiukseni nätisti ja laittanut vähän sunnuntaivapaan kunniaksi meikkiä.  Voi, voi, eli ihan ollaan mettiäisiä täällä vapaapäivinä. 

Oikein mukavaa loppuviikkoa, kauniita päiviä luvassa. Ihana, ihana elokuu!!

T. Eliisa

3 kommenttia:

 1. Mä en oo käynyt aikoihin tuppereilla!! Yhteen aikaan oli ainakin joka kuukausi jollain kutut. Katoavaa kansanperinnettä?

  Mä olen ja varsinainen peikkopoika vapaapäivinä, jos ei oo menoa, niin hyvä että edes kampaan hiuksia. Tosin nyt on viimeisestä kampaamokäynnistä senverran aikaa, että melkoinen peikkolook on päällä kokoajan...

  VastaaPoista
 2. Tupperit kuuluu siihen vauva-aikaan ja kotiäitinäolemiseen enemmän. Nuorena äitinä kävin paljonkin tutuilla kutsuilla ja taisin itsekin pitää yhdet kutsut. taitavat ne hinnat olla aika korkeita monenkin pussille tänä päivänä. Kuorimaveitsiä kyllä ruletan :)


  Kyllä se on mukavaa saada vaan olla peikkopoikana vapailla. Töihin on aina laittauduttava kuitenkin.

  VastaaPoista
 3. On muuten totta, että Tuppereilla ei ole tullut aikoihin käytyäkään. Kynttiläkutsujan on kovin vähän ollut viime aikoina.

  Sulla on taas niin nättejä ruusukirjontoja täällä!

  VastaaPoista