lauantai 8. kesäkuuta 2013

Sitä sun tätä...


Komeat ilmat ovat jatkuneet, enkä oikein mitään erityistä ole tehnyt. Ollaan nautittu olemisesta ja auringosta.   Jotain näprättävää oli pakko keksiä, sellaista  jonka voi ottaa vain mukaan sisällä ja ulkona.  Vanha vihreä pellavahame sai kukkia helmaan. Näitä oli kiva pistellä - sillain vapaasti mitä mieleen sattuu. I deoita ruusuista kirjasta  Lumoavat ruusukirjailut, Ingrid Eggimann-Jonsson

Näin pitkälle mun kärsivällisyys ei riittäisi. Kanavatyötaulu -  toisen tekemä. En ole eläissäni tehnyt yhtäkään kanavatyötä.... Tämä taulu oli ihana väritykseltään, ja aihekin erilainen. Kehykset olivat ihan kamalat, joten ne otin heti pois.  


Sitten sitä "tätä". Olen jo yhdestä keinutuolista aikoinaan hankkiutunut eroon.... ja kuitenkin lankesin tähän kaunokaiseen. Tyttären kanssa kirppiksellä päätettiin, että tämä kuuluu meille, on just meitä varten. Keinu saa nyt olla tovin tuolla terassilla , mutta sitten se saa tulla mun makuuhuonekaveriksi. ( Kun ne roinat ovat sieltä hyvää vauhtia siirtymässä eteenpäin....) 


Vähän alkaa väsyttää nämä kuumat, mutta ei saa valittaa, enkä mä valitakkaan, mainitsimpahan vain :)

Mukavaa viikonloppua toivottaa Eliisa7 kommenttia:

 1. Hyvin sopii kukat hameen helmaan! Ne on sellaista kivaa pientä koristusta, joka kaunistaa mutta ei hyppää silti liikaa silmille. (Muistan kun joskus kirjoittelit, että arkailet joidenkin ihastuttavien kukkavaatteiden käyttöä. Tuosta on hyvä aloittaa :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara. Niin, kukat ovat ihania, mutta kukkavaatteet... ehkäpä käännän pääni niidenkin kanssa, kuten noiden kanavatöiden :)

   Poista
 2. Kauniita ruusuja, ei onnistuisi varmaan minulta. En ole koskaan kyllä kokeillutkaan, niin kuin en kanavatyötäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä onnistuisi sinultakin Leena. Kummasti ihminen tekee asioita, jotka oikeasti kiinnostavat. Tätä kanavatyöinnostustani en oikein ymmärrä, en oikeastaan ole niistä koskaan tykännyt, nyt sitten joku kumma vimma mulla on niihin.

   Poista
 3. Kirjailut näyttävät sujuvan oikein hienosti!

  VastaaPoista