tiistai 4. kesäkuuta 2013

Oh, HaPpY DaYs...

Hei, täällä siis lomaillaan. Miten upeat ilmat ovat olleetkaan, olen nauttinut - vaikka en varsinaisesti mikään helteen ystävä olekaan. 

Ajattelin päivittää vähän blogiakin... näillä meidän terassikuvilla. Kaksi seinää maalattiin isännän toimesta valkoiseksi, koska tumman ruskeana teki ihan hirveän synkän fiiliksen. Itsellekin tuli heti iloisempi olo. 

Sitten metsästin jotain iloisen väristä mattoa pitkin poikin kirppareita ja taisin ihan Askossa asti käydä mattoa katsastamassa. Sitten miehen kanssa yks päivä mietittiin, että hei, pitäisiköhän tänä vuonna pestä ne matot, kun viime vuonna jäi väliin ?!  Ja joo, löytyi kolme isoa pestävää mattoa ja sitten tämä iloisen värinen  Katri-mummun vanha räsymatto. Voi miten iloiseksi tulin, ihan just sellainen minkä tähän puupenkin(laatikoston) päälle halusinkin. Sitten vähän näitä tyynyjä ompelemaan. Kaikki kankaat kirppikseltä ja sitten tämä keltainen tukeva kangas on Else-mummun vanhoja peruja.  Kirjailin siihen tekstin " oh, Happy Days" - kun se soi mun päässä kokoajan. Nuo kaksi pikkutyynyä sisältävät Ikean kapeat tyynyt.Tyttären kanssa käytiin puutarhalla ja neiti ihastui kerrottuun Pelargoniaan... ja onhan se nätti. 


Pöydällä pöytäliinana kirppisostos, niin aurinkoinen... Ja hei, taas tätä puuta. Ihana servettiteline :)


Ja ihan kaikki ei mene putkeen. En ole vieläkän löytänyt oikeanlaista pöytää tälle terassille, joten dadaaaa..... tämä vanha  - entisestään kulahtanut - rottinkipöytä saa toimittaa vieläkin pöydän virkaa. 


Pari pientä jakkaraa oli varastossa - onneksi. Mies meinasi jo kerran viedä ne Konttiin.  Jakkarat ovat liki 50 vuotta vanhat, miehen edesmennyt isä on tehnyt ne itse. Taidan jättää ne ihan tuolleen vaikka vähän tekisi mieli jotain keksiä tuohon päälle...


Tämmöistä tänne. Mitää ei siis saa heittää menemään. Ei edes vanhoja urheiluvarvassandaaleja!!  Minä meinaan potkaisin viikko sitten maanantai-aamuna varpaani kahvakuulaan ja se on murtunut. Viikon ajan varvassandaalit ovat olleet erittäin tärkeät. Yritin metsästellä vähän tylikkäämpiä tossuja, mutta vielä ei oikein onni ole potkaissut. 

Mukavaa mukavaa kesänjatkoa kaikille! Mullakin jatkuu lomaa vielä , vaikka tuntuu, että olen ollut jo vaikka kuinka kauan pois töistä (Se on nää ilmat niin rentouttavia!)  Ja rentoutta lisää se, että suljin Facebook-tilini. Miten paljon siitä tuleekan päivään lisää aikaa!!!! Ihanaa!!

1 kommentti:

  1. ♥ ihania kalusteita, raikkaita ja pirteitä, sopivasti myös särmää!

    VastaaPoista