lauantai 13. huhtikuuta 2013

Näpertelyä
Blogirintamalla hiljaista - ja käsityörintamallakin. Kirjoja on tullut luettua, ne enimmäkseen "NLP, kognitiivinen"-linjalla. Ja sitten tietysti sisustuslehtiä  kevätfiiliksillä. 

Tytön puiset korut lapsuusvuosilta ovat lojuneet  laatikon pohjalla. Pitkään olen haaveillut tehdä näistä ihan itselleni kaulanauhan ja vihdoin pääsin alkuun. Tässä koru kuminauhassa, lopputulos tuli puuvillanauhaan, kun kerran liikkeessä sitä suosittelivat.  Tummimmat helmet noukin seasta pois, koska halusin tällaisen karkkisävyisen korun.Toinen askar, saunatyyny tyttärelle. Meillä siis vain minulla saunatyyny ja sitä neiti on aina lainaamassa. Tämä vanha kangas on mummun vanhasta saunatakista, joka oli jo  kerran muuttanut muotoaan pyyhkeeksi. Nyt siis pyyhkeestä muotoon saunatyyny.  Pyyhkeessä oli vielä alkuperäinen lappu "Porin puuvilla" ja tuli ihan nostalginen olo.  Tein tyynyyn ensin pellavaisen sisätyynyn. Sisälle styroxraetta.Styroxraetta ostin Tampereen Vaahtomuovi Oy:sta.   Sieltä löytyi muuten tämä vihreä vahakangaskin keittiön pöydälle. Ja liikkeessä oli  tilkkutyökankaitakin! Olin yllättynyt.  Sen ainakin nyt tiedän, että niin kauan kun meillä on tuo vanha keittiön pöytä, jonka pinta on kirjavan pinttynyt , käyn ostamassa vahankangasliinan tuosta kaupasta. Valioima oli varmasti Tampereen paras.Tämmöistä rauhaiseloa täällä. Olen vähän lomaillut, ja odottelen jo kesälomaakin, joka alkaa toukokuun lopulla. Takapiha on vielä umpilumessa, mitä nyt isäntä on kivetyksen lumet poistanut. Kukkapenkistä pilkistää Särkyneen sydämen alut.... Tule kesä, tule!

Mukavaa viikonloppua!!!!

-Eliisa-

2 kommenttia:

  1. Ihanat karkit molemmat! Ja vielä kun tyynyllä on tarinaa, niin ihana varmasti saunoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nämä värit välillä mietityttää, että aina sitä kevät saa kaipaamaan näitä herskyviä värejä, syksyn tullen taas tummemmat kutsuvat. Ja sisustuslehdet tekevät sen myös. Keltainen on nyt myös mulla jonkinlainen suosikki, auringon kaipuuta ja varmasti myös sitä, että se yrittää tunkea reippaasti trendinä läpi. - Muistelen kun eka kertaa kaupoissa oli lapsille petroolin väriset toppavaatteet -taisi olla Ticketin tai Reiman - ja "kansa" kauhisteli. Kyllä me suomalaiset vaan sillekin lämpenimme ;) Toisaalta pelottaa, koska se tummanruskea alkaa taas nostaa päätänsä...

    VastaaPoista