torstai 18. huhtikuuta 2013

Kankaan tuhoamista

Uudet kauppakassit sain ommeltua..... Kankaat ovat ajat sitten ostettuja IINU:lta ja  ovat vaan odottaneet, että emäntä niistä jotain saisi aikaiseksi.  No, nyt mulla on tukevat kaksipuoleiset kassit. Kyllä kelpaa käydä ostoksilla.  Piristää kummasti työpäivän jälkeistä kauppareissua ja se makarooni ja jauhelihakin näyttää tässä kassissa paremmalta kuin Cittarin tai Prisman muovikassissa :)  .
Moi moi taas........

Eliisa ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanan värikkäät ja varsin käytettävät. Uniikit ja ainutlaatuiset :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Ninni! Ihanaa oli saada jotain näkyvää aikaiseksi. - Ja hei, se Lumene-voide oli tosi hyvä. Töissä aamupesuilla, käännöillä hiki pukkasi otsalle, ja iho näytti siistiltä vielä työpäivän jlk!!.

  VastaaPoista
 3. Oletpas saanut paljon aikaiseksi viime päivinä! Tosi kivat kassit ja hyvä idea tuo kääntömahdollisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara, on mukavaa saada jotain näkyvää aikaiseksi.

   Poista
 4. Voi mite kivat ja värikkäät kassit sä oot tehny!
  Ja tosi kiva tuoki et ne voi kääntää, joku kerta voi si yllättää ittens ku o niiku ois taas uus kassi ku vaa pyöräyttää ympäri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ajattelin - ei muuta kuin mielialan mukaan kassia kääntelemään. Mulla noita kankaita riittää, niin jospa nyt saisin vielä muutaman aikaiseksi.

   Poista
 5. ♥ tosi kivoja kasseja! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka. Toivottavasti sinullakin on ollut mukava päivä!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jep, eikös olekin ihanat kankaat ;) Mulla on vielä monta ihanaa ostosta sulta odottamassa inspiraatioita. Nyt takana pitkä päivä töissä - ja ah, edessä kolme vapaata!

   Poista