maanantai 29. huhtikuuta 2013

16-v synttäreillä


Sunnuntaina olimme kummipoikani synttäreillä. Tuntuu hassulta, että se pieni poika on jo näin iso. 9-luokalla ja pitää tehdä jo jonkinasteisia päätöksiä koulutuksista jne. 

Kummipoikani on kiinnostunut ruuanlaitoista (ja teestä, mikä on mielestäni ihana asia) ja tavakseni on tullutkin ostaa aina jotain ruoanlaittoon, keittiöön liittyvää hänelle lahjaksi.  Ja tietty se virallinen kirjekuorikin, jossa sitä jotain, minkä voi laittaa säästöön tai sitten panna haisemaan :)

Ostin Jamien vanhan kirjan. Siinä on kivasti perusjuttuja, salaatista, salaattikasteikkeista, keitoista, munakkaista jne. Kiva värikäs kirja nuorelle miehelle. 


Skootterimiehelle kivat bambuiset tiskirätit. Susannalta, eli samalla nuorelle miehelle oppia suomalaisesta käsityötaidoista. 


Sitten olikin paperipulma...... Katselin ympärilleni ja mietin, että joku kaunis kangas olisi kiva. (Kummipojan äiti kun on näitä kierrätys/ luontoihmisiä, joten sitäkin ajatuksella )  Tämä kukkaisaiheinen olisi kiva...


Kaapista löytyi siis 1997 vuoden astiapyyhe (keittiöön liittyvä sekin )  Noh, olisi ehkä pitänyt silittää, mutta taisin olla liian innoissani keksimästäni paperista :)


Narua löytyi hyllyltä - sekin varmasti maatuvaa......


Tässä siis paketti. Ja kyllä - tässä huomaan, että silitys olisi tehnyt siitä vieläkin paremman näköisen.


Juhlat olivat mukavat , kakkua tuli syötyä ja taas huokailtua, kuinka nuo lapset kasvavat!

Mukavaa maanantaita toivotellen Eliisa4 kommenttia:

  1. Meillä on esikoinen samaa vuosikertaa ja ihan juuri se syntyi ja oli pikkuinen, aika menee hirmuista vauhtia. Onnea sankarille.

    VastaaPoista
  2. Niin, joskus tekisi mieli pitää lasten paidan helmasta kiinni, että että ei niin nopsaan. Oma keskimmäiseni täyttää parin viikon päästä 13v ja sekin tuntuu niin isolta.( Mut joo, on se mun pikkuinen poika vielä ;) Mun esikoinenhan on jo 25 vuotias. Vaikka hän on kolmen lapsen isä, niin jotenkin vasta nyt olen lopullisesti tajunnut, että hän on aikuinen mies. Äidillä kestänyt tämä "kasvaminen" jotenkin hitaammin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Prinsessa. Aina kun katson tuota alimmaista kuvaa, jatteln, että se silitys, se silitys... :)

    VastaaPoista