lauantai 2. helmikuuta 2013

Pikku ystävä.... jälleen


Kotona on riittänyt hommia tavaraselvityksen kanssa. Tuntuu, että ei jaksais - ei millään, mutta pakko tämä on joskus tehdä.  Ja aina kun alan selvittelemään tavara- tai paperikasaa, alan tehdä jotain toista asiaa siinä vierellä.  Eli paljon keskittymiskykyä vaatii multa tämä siivous :)  


Kävin tilaamassa kirppispöydän... Ja pisti kyllä miettimään, että olikohan se ihan järkevää. Ajatuksena siis saada vähän lomarahaa lapsille, mutta näyttää pahasti siltä, että mamma tuhlaa joka kerran kun kirppikselle pääsee.

Mutta tätä söpöläistä en voinut jättää. Mikähän ihmisessä on, kun sillä on joku ihme vimma ostaa nukkeja?  ( Tämä tyttönenhän  mulla oli jo ennestään. )Tämäkin Kaalimaan Vekara herätti heti hellät tunteet ja kun hintaa oli 3e , oli ihan pakko saada. Melko siistissä kunnossa ja vaatteetkin alkuperäiset.  MÄ sitten tykkään :)Olipa ihana valokuvata päivällä. Valoisin paikka on meidän makuuhuone. Mun taitas olla parasta tehdä  pieni "valokuvaamo", sellainen alusta ja seinä minkä päälle voisi kuvattavan laittaa. Keittiömme on valoisa vain aamutuimaan.

Tämmöistä nyt. Järjestely jatkuu ....  ja sauna odottaa. Ihanan rentouttavaa!

Mukavaa viikonloppua kaikille toivottelee Eliisa
6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa niin tutulle tuo siivous. Se ajatuskin, että pitäis on tosi stressavaa. Pitäis vaan tehdä niin ei tartteis ajatella :)
  Meillä K sai 1v lahjana mustahiuksisen Kaalimaankakaran Selma-Elsan :) Ne on sulosia nukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ;) MMutta kuitenkin on ihanaa, kun ktoi ja tavarat on kunnossa. Pitäis ilmeisesti pitää se tavoite mielessä, jos se sillä sujuis.

   Voi miten ihana nimi nukella, Selma-Elsa!!!

   Poista
 2. Ihana kakara. En ole koskaan nähnyt noita kirppareilla.
  Ja siivous..PLAAH! Ikävää hommaa, jota on aina ihan liikaa. Aika ja voimat eivät tahdo riittää. Mutta minunkin pitäisi, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin tällöin on, mutta huonokuntoisia en viitsi ostaa. Kirpputori Silinterissä oli paketissa poika-Kaalimaa, 30e hinta. Mies tyrkytti sitä mulle, mutta en malttanut maksaa niin paljon, toki oli siinä paketissaan... Mutta rajansa nyt tällä nukkehölmöilyllä...Toki siskoni lohdutti, että kyllä ne ihmiset laittaa rahaansa kaikenmaailman juttuihin, ei nuket niin paha ole :)

   Poista
 3. Haastoin sinut! Kurkkaa blogiini, mutta älä ota stressiä asiasta. :)

  VastaaPoista
 4. Ken voisi noin vieläpä edullista vekaraa vastustaa...kysynpä vaan.

  VastaaPoista