lauantai 16. helmikuuta 2013

Leluilu jatkuu...


Nyt vähän päivistystä. Nyt on kyllä mennyt niin pitkä aika, etten ole tehnyt mitään käsitöitä, että alkaa olla vieroitusoireita.  Mutta tämä kodin järjestely - ja kirppistely jatkuu.  

Tää on oikeastaan kivaa, katse pyörii ympäri huushollia, että mistä sitä oikein luopuis. Heh, riisuu katsellaan jo miestä ja sen vaatteita....

Sitten mulla on oma  hinnoittelutaktiikka. Tavara, mistä en välitä, lähtee halvalla. Sitten on näitä tavaroita, mistä en malttais luopua, mutta järki sanoo, että on luovuttava. Niihin mä pistän hintaan sen verran, että jos ei vaikka menis kaupaks :) Eli jos menee, niin meneepä sitten vähän paremmalla hinnalla.  Mutta AUTS, joitakin mun "ihania" juttuja on  mennyt niillä hinnoilla kaupaksi.  Mutta jospa se on niin, että kun niistä vaan luopuu, niin ei niitä enää hetken päästä eds muista. Poissa silmistä, poissa mielestä.  - Varaston perältä nääs löytyi lasten Fisher Price-maatila. En muistanut, että sitä edes on enää meillä.... mutta en mä siitä taida malttaa lupua.

Tässä vielä yksi hairahdus. ( Nyt joku ihmettelee, että jos kerran myy tavaraa pois, miksi ihmeessä laahaa kotiinsä NÄITÄ!!)   Minä en ole anestesiahoitaja, mutta jotenkin tämä setti vaan kolahti siellä kirppiksellä, joten kotiin se lähti. ( Ja mä niin tykkään näistä Play Mobileista.) Hengityskone ja monitorit kun on tuttuja. Näistä saisi kivan setin johonkin boxiin....Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Mulla on ensi viikko töitä ja sitten lomaillaan. Voi kun jäisi aikaa kässyille... Joko kerroin että kotoon kulkeutui Tesoman Triteksiltä kudetta..... ja se on saatava virkattua johonkin muotoon, ettei pallerot taas kahta vuotta nurkissa loju :)

T. Eliisa


7 kommenttia:

 1. Vau, mikä Play mobile setti. Minäkään en työskentele leikkaussalissa, mutta kun potilaasta irroitetaan "pala pois", voin olla sitä vastaanottamassa. Ja lopuksi teen hyvinkin läheistä tuttavauutta "palan" kanssa :)

  Meilläkin riisutaan kotia turhasta tavarasta. On pieneksi jääneitä lastenvaatteita ja leluja. Ja paljon muutakin, josta olisi hyvä luopua.

  VastaaPoista
 2. Ihanan sininen setti, meillä leikittiin aikoinaan tiuhasti playmobileilla ja ne on nyt jossain varaston perukoilla odottamassa lastenlapsia, siihen kyllä taitaa mennä aikaa ;)mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Kauheeta miten tämä aika rientää, ihan on kaks viikkoa mennyt sumussa. Nyt onneksi loma alkaa.

  Ninni, tuo sun duunis kuulostaa kivalta. Olisi mukavaa tutkiskella kaikenmaailman paloja. Ja nuo kodin turhat tavarat, se on oikein terapeuttista luopua kaikesta ylimääräisestä.

  Sarppu, näissä Playmobileissa on sitä jotakin, Ovat vaan turkasen kalliita. Hyvä ajatus säästää lastenlapsille.

  Minä säästin aika paljon juttuja esikoisen lapsille, mutta kun reissaavat paljon ja koti on milloin missäkin, niin eivät välitä mistään ylimääräisestä. Miniä on myös hyvin järkevä tavaroitten kanssa, joten en voi - onneksi - tyrkyttää heille kaikkea vanhaa. TOisaalta, huomaan, etten malttaisi millään luopua esikoisen muutamasta vanhasta kirjastakaan, puhumattakaan legovarastoista. Pidän ne kotona ja leikin sitten itse ;)) - Ja ehkäpä saan joskus tyttären lapsia, jolle kehtaan surutta antaa kaiken ;)

  VastaaPoista
 4. Olipa hauskoja :D Kolahti muhunkin.

  OOtko tykänny triteksin kuteesta? Mun pitäis ostaa ja virkata matto ja pari koria. Oletko ottanut säkissä vai valmiiksi kerittynä?

  VastaaPoista
 5. Ihan kohtuu hyvääse Triteksin kutee on. Sitä oli tarjolla ohuempaa ja paksumpaa. Ihan kamala työ oli siinä kerimisessä, huoh. Meidän koko perhe - mies, minä ja lapset - oli talkoissa ja meni yllättävän monta tuntia selvittelyyn. Eli säkissä ostin. En muista olisiko siellä ollut valmiina kerittyinä? Ei ainakaan tarjottu. Kyllä olen välillä haaveillut, että voisi ostaa sellaisia siistejä nippuja ja värivalikoimakin on ehkäpä parempi niissä kalliimmissa.

  VastaaPoista
 6. -kiva..... ;O)
  Eikö just sen takia JOUDU välillä luopumaan vanhasta, että SAA hankki atilalle uutta?

  VastaaPoista
 7. Niinpä Saga ;)

  Nyt mulla on joku ihme "tyhjyystila" päässä, kun tätä blogiakaan en ole saanut päivitettyä.....

  VastaaPoista