torstai 3. tammikuuta 2013

Väriä, väriä


Heipä hei pitkästä aikaa taas. Kyllä sitä pitää nyt päivittää, kun on sentään uusi vuosi  2013! 

Tänne ei sen ihmeempiä kuulu, epämääräinen flunssa on vaivannut kurkku-, korvakipuineen joulusta asti. Töissä ollaan reippaasti oltu, uusi vuosi vaihtui yövuorossa... 

Kaupoille lähdimme tytön kanssa - ja jotenkin on selvästi auringon kaipuu. Olen etsinyt keltaisia nappeja pitkään, oransseja kaipaan vieläkin. Ideaparkin Sinellin laatikoista näitä sitten löytyi - ja vain yksi oranssinen. Ja myönnän, ihan ryökälehinta tuli näille napeille - mutta olkoon. Nyt mulla on keltaista :)
Vihreää tietysti sekaan - sitä on pakko saada aina. Näitä nauhoja ei ennen kotoa löytynyt.

Meillä remontit jatkuu. Tänään siivosimme aamulla joulukuusen ja muut joulujutut pois. Ihana siisteys olohuoneessa. Ja sitten soittivat remonttimiehet, että koskas voivat tulla laittamaan tytön huoneeseen sitä uutta parkettia. ( Puhallin sammui vasta juuri ennen joulua, taisi kuivatus kestää juuri niin kauan kuin miehillä oli muita hommia alla...) - No huomenna klo 8 tulevat. - Joten olohuoneemme on taas kaikkea muuta kuin siisti. Tai noh, siististi täynnä tytön huoneen huonekaluja ja muita tarpeellisia juttuja. Reilun viikon päästä tulevat keittiöön, joten sitten elämme viikon syöden mikroruokaa - tärkeintä, että saan kahvinkeittimen olohuoneeseen :)


Pieniä murheita nämä... terveitä kun ollaan.

Kaikkea hyvää teille kaikille lukijoille ja muille  blogissa poikkeaville vuodelle 2013!

Eliisa ♥4 kommenttia:

 1. Ihanaa.. Värejä! Keltainen on ollut lempivärini lapsuudesta saakka. Pieni ripauskin piristää mielen.

  Idearikasta uutta vuottA 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits Ninni! Kyllä, värejä alkaa kummasti kaipaamaan heti tammikuun alussa. Ja kaupoissakin vaalean, keveän värikkäät vaatteet ovat jo saaneet tilaa. Sinulle myös kaikkea hyvää vuodelle 2013.

   Poista
 2. Ihana värikylpy noissa napeissa ja pitseissä! Remontit on aina tuskallisia, kun ne on päällä, mutta yleensä lopputulos on sen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara, joo, en kyllä olisi välittänyt tästä rempasta, mutta pianhan se loppujen lopuksi on ohitse. Keittiön kohdalla taitaa olla vähän hankalampaa, koska hella on pois käytöstä, mutta homman ei pitäisi kestää kuin viikon verran. Pitäisi kyllä varmaan varautua pidempään aikaan, ettei pety :) Tää remontti olisi ehkä kivempi, jos meille tosiaan tulisi jotain uutta. Mutta tytön huoneessa oli ihan hyvä laminaatti, ja keittiöön en löytänyt vieläkään mieleistä muovimattoa, joten jouduin tekemään kompromissin pikaisesti. Odotan sitä "suurta" remonttia, jonka teemme joskus, kun on enemmän rahaa eli koko keittiö uusiksi, rauhassa suunnitellen.

   Poista