perjantai 4. tammikuuta 2013

Lamppumme


 Joo, täällä siis remontti meneillään. Kiltin oloinen mies konttaa tytön huoneessa alustaen lattiaan laminaattia varten....

 Tavarat ovat miten sattuu olohuoneessa.  Ajattelin päivittää blogia  esittelemällä tätä vanhaa lamppua.   Lamppu on alkujaan mieheni äidin. Meillä ollut vuodesta 2000. Muistan , että tykkäsin kovasti lampun tyylistä, mutta voi että tuo varjostin otti päähän. Monen monta kertaa ajattelin, että vaihdan siihen uudet päälliset, mutta aina vain on asia jäänyt. Lampun paikka on ollut nurkassa, puusohvan vieressä.
Mutta, aika kuluu ja mieli pehmentyy :)  Olen viimeisten vuosien aikana alkanut aina vain enemmän tykkäämään tästä lampustani. Vai pitäisikö sanoa  _mieheni _ lampusta ?  ;)   Huomaan, että omin sitä jo, niin ihana se on mielestäni.    Erityisesti tykkään tuosta varjostimen kankaasta (hah),  vaalea turkoosi kukassa on todella piriste, vaikkakin pieni sellainen.


Keskimmäisestä kuvasta näkyy, kuinka simppelin yksinkertaista kodissamme on. Ihan selvästi tarvitsisimme väriä johonkin nurkkaan. Tuota turkoosiako seinään?....   Jätän mietintä myssyn hautumaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille, minä tyttö ahkeroin töissä. Seuraavat vapaat vasta seuraavana viikonloppuna.

Eliisa ♥


1 kommentti:

  1. Tosi hauska lamppu! Luultavasti olisin itsekin aiempana minänäni vaihtanut tuon kankaan, vaan nyt miunkin silmää miellyttää nuo lampun värit ja persoonallisuus. Onneksi et saanut vaihtoa aikaiseksi :)

    VastaaPoista