perjantai 25. tammikuuta 2013

Korttiostoksilla


Ilmeisesti mulla on kevään ja kesän kaipuu.... Kävin mummun kanssa Tesoman kirppiksellä ja siellä oli pöytä täynnä ihania vanhoja kortteja. 

Tällä kertaa mua inspiroi nämä valokuva-kortit. Suloisia ja aiheetkin ihania. Värit myös  herkkiä.


Kortit on osoitettu samalle ihmiselle vuosina 1954-57.   Se on kivaa näissä vanhoissa korteissa, että monesti niissä pyydetään käymään tai ilmoitetaan, että  tullaan silloin sunnuntaina - sillä ja sillä bussilla. Nähdään  :)
Oli se elämä niin erilaista tuolloin. Nyt vaan laitellaan tekstareita  ja ollaan ajan hermoilla kokoajan. 

Mulla alkaa yövuorot - jaks - kolme yötä. En tee yleensä kuin kaksi kerralla, nyt olivat laittaneet kolme. Kirjasin nopsaan vakitoiveisiin, että ei kolmea peräkkäin. Olen aivan töttöröö jo kahdenkin jlk.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!!

Eliisa ♥

10 kommenttia:

 1. Ihanat kortit ja tosiaan kesäiset tunnelmat. kerään myös itsekin kortteja, niitä on kiva välillä katsella, kyllä se kesä sieltä pian tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hassua, että kevät ja kesä on mielessä, kun tämä talvikin on ihan kiva. Voi luistella, laskitella, hiihdellä ja vaikka mitä. Onko se sitten sitä että aina kaipaa jotain :)

   Poista
 2. Ihanaa nostalgiaa :)
  Ja muistan kun silloin joskus kesäisin kuunneltiin mökillä paljon radiota, oli tiedotteita x ja x matkalla jossain päin Suomea, ottakaa pikaisesti yhteyttä kotiin tms. Nykyään tosiaan lähes kaikki kännykällä tavoitettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ja just, minäkin muistan nämä tiedotteet. Nostalgiaa siinäkin.

   Poista
 3. Aivan ihania kortteja. Käyn aika usein juuri Tesoman kirpparilla. Sinne on sopiva kävelymatka täältä Ikurista. Olisin varmasti ostanut noi kortit. Sinä ehdit ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,mehän pyöritään aina samoilla nurkilla :) Mun mielestä tuo pieni kirppis Tesomalla on tosi kiva. Aina sieltä jotain kivaa löytyy. Äitini tosiaan asuu siellä päin ja aina pyydän sitä lähtemään kahvittelun päätteeksi mun kanssa kirppikselle - eikä sitäkään tarvi kahdesti käskeä.

   Poista
 4. On ihanat on!

  Mulla yksi keräilykohde on kortit, plankot ja postitetut, kaikki käy. Kirpuilla aina käyn korttilaatikot läpi.

  Harmi kun nykyään tosiaan niin vähän lähetellään postikortteja ja kirjeitä, juhlapyhinä lähinnä. Siksi rupesinkin postcrossaamaan, saa oikeaa postia :)

  Kummilapsille koitan muistaa laittaa postia silloin tällöin ihan muuten vaan. Elämän pieniä iloja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nyt tuli uusi sana mulle, postcrossaamminen? Pitääpä ottaa selvää. Kyllä korteissa ja oikeissa kirjeissä vaan on sitä jotakin. Siksi on kiva miettiä se korttikin kunnolla ajatukselle, kelle minkäkin lähettää.

   Poista
 5. Voi miten ihania.
  SInulle olisi tunnustus blogissani....

  VastaaPoista
 6. Kiitos Saga. TUlen vierailulle ;)

  VastaaPoista