maanantai 3. joulukuuta 2012

Kynttelikölle armonaikaa

Päivän askartelua....  Sisko kävi perinteisellä adventtilounaalla eilen ja vinkkasi mulle hurjan hauskasta blogista Hupsistarallaa... Siellä oli tavallinen kynttelikkö tuunattu ja minäkin siinä, että ai niin, tuollehan vois ihan oikeesti tehdä jotain.... Miksei aiemmin tullut mieleen... Tai joo, olenhan minä jotain valmiita mansetteja miettinyt, mutta eivät ne oikein ole inspiroinu.

Tämä kynttelikkö on siis miehen äidin vanha - just sellainen tylsä tusinatavara. Mutta on kylläkin aitoa  puuta  vaikka monet tällaiset ovat nykyään muovia/ puujäljitelmää.  - Mutta, joo  - kynttelikköreppana, parikymmentä vuotta lisää ikään, niin jopa olisi hieno :)

Minä sitten askartelin huopasistani tälläisen. Ja nappi poikineen mukaan.   Mun mielestä tuli ihan kiva ja sai hieman lisää elinaikaa.   Valokuvaus ei vaan näillä pimeillä parhainpäin onnistu..  Ja katselin, että on vähän likaiset nuo kynttilöiden vaaleat osat... ja keskimmäinen on jotenkin vinossakin... No, ihan kiva silti.

Olen myös aika tyytyväisenä täällä, kun sisko lupasi ottaa meidän vanhaan hyllykön itselleen. Se kun on hyvä saada pois alta ennen perjantaita. Kävin ostamassa muutamat pahviset isot laatikot, jotta saan tuosta vanhasta hyllyköstä  tavarat sivuun. Mutta kyllä tulee tiukkaa... paljon tavaraa pitää nyt karsia pois ja siinäpä mulle - hamstraajalle ja ehkäpä enemmänkin sellaiselle tunnesäilyttäjälle tehtävää.  Henkistä kasvua ;)

Mukavaa pakkasviikkoa kaikille!

t. Eliisa7 kommenttia:

 1. Kiitos pirteästä ideasta. Tuunattu vanha kynttelikkö voittaa aina uuden :)

  VastaaPoista
 2. Näin on Ninni, tuunauksella voi sietää esinettä edes hetken aikaa enemmän ;) On nuo kyntteliköt kyllä jollakin tapaa aikas kauheita ;) Kyllä oikea kynttilä vaan on sitä jotain.

  VastaaPoista
 3. Kun luopuu turhasta painolastista, on kevyempää ja helpompaa... Kun tietäisi vaan mistä luopua! Tsemppiä siis sortteeraukseen! Kyllä kynttelikkö sai monta vuotta lisäaikaa tällä toimenpiteellä, niin tuli pirteä lookki!

  VastaaPoista
 4. Hieno idea! Meillä on noita kynttelikköjä useampiakin, nytpä tiedän mitä niille teen :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos Erja, Virpi ja Jokke kommentoinnista. Anteeksi myöhäinen reagointi ja vastaaminen. Mun aika on mennyt tyystin lasten koulumyyjäisten järjestämisessä, hyllyjen purkamisessa ja kokoamisessa, tytön tanssiasua ommellessa eli korjaillessa ja vieläkin tytön huoneen vesiremppaa sietäessä. Hullumyllyä ja tiukasti vielä nyt töitäkin. Olo on, että kunhan tämän viikonlopun yövuorot saan hoidettua, niin huoh, voi alkaa miettiä jouluakin. Mukavaa joulunodotusta teille kaikille!!

  VastaaPoista
 6. Hauska tuunausidea ja kiitos blogivinkistä, pääsi heti lululistalleni!

  PS. Sinulle olisi tunnustus blogissani

  VastaaPoista