perjantai 23. marraskuuta 2012

Kissa tuli taloon...Kissat ovat ihania. Meidän kotiin  karvaisia kissoja ei voi valitettavasti tuoda, koska talon isäntä on niille allerginen. Mutta kuvina sitten ainakin...

Tätä  kissa-julistetta olen kuitenkin kantanut mukanani yli 20 vuotta.  Olen saanut julisteen esikoiseni mummulta, joka elämän uransa teki kirjakaupan libristinä.  Juliste on ilmeisemmin kirjamainos.  Kuvan alapuolella on teksti " Grabianski, sadunkuvittajana jo 20 v"  Grabianski isoilla kirjaimilla, lopputeksti pienellä sen alapuolella.   Kokoa julisteella  on 60x 80 cm.


Täällä lisää tietoa kuvittajasta :   Janusz Grabianski , puolalainen , jo edesmennyt  kuvittaja ja graafikko.

Kävin kehystyttämässä kuvan, ja köyhdyin roimasti...... Olisin köyhtynyt lisää, jos olisin - ja olisi pitänyt - laittaa kuvaan heijastamaton lasi.   Oli todella vaikea ottaa valokuva taulusta ilman, että oma naama olisi heijastunut siitä ;) 

                                           
 IHANA IHANA KISU,  tykkään ♥♥
Harmaus täällä imee mehuja naisesta, huoh.  Ja vesivahinko.  Tytön huoneessa puhaltaa puhallin. Huoneessa patteri oli hiiren hiljaa valutellut vettä lattialle, imeytynyt laminaattiin 2x2 metrn alueelta. Nyt sitten yli viikon ajan puhallin on puhaltanut, ja joku sanoi, että siinä voi mennä vielä 5 viikkoa... huoh jälleen. Tässä ei lohduta mikään muu, kuin että homma menee takuuseen. Me emme olisi tarvinneet uutta lattiaa mihinkään.  Tyttö nukkuu meidän  vieressä, puolet tavaroista on olohuoneen lattialla .... ja joulu tulee!!!! Ehdotin miehelle, että haemme Biltemasta/ Ikeasta laatikoita, joihin laitamme niitä tavaroita, paketoimme kauniisti ja kokoamme niistä "joulukuusen" olohuoneeseen...

Elämää piristääkseni päätin hankkiutua vihdoista viimein eroon Askon Omegasta. Koska meillä oli Lundian jalopuusävyistä aiemmin, päätin hankkia uudet hyllyt Omegan tilalle.  Kotona kävi Lundian suunnittelija, mukava sellainen ja suunnittelu oli ilmaista.  Ja sitten tehtiin kaupat - ja köyhdyin roimasti lisää....   Joululahja, eikös niin.

Kaikesta ruikutuksesta huolimatta oikein mukavaa marraskuun viikonloppua kaikille!!!

Eliisa ♥
5 kommenttia:

 1. Ihana kisu. Kehystyttäminen on aivan liian kallista.
  Voi harmien harmi..vesivahinko! Eipä tässä voi oikein muuta toivotella kuin kuivempia aikoja.

  VastaaPoista
 2. Thanks Ninni. Odottelen todellakin kuivempaa aikaa, jouluun ei ole enää kuin kuukausi. Harmittaa vähän, nyt kun olisi joulukin vapaa töistä. Mutta onhan sitä maailmassa kurjempiakin juttuja ;)

  VastaaPoista
 3. Hei, eikös joku viisas sanonut, että vastoinkäymiset kasvattavat!

  Kyllä se joulu sieltä tulee ihan varmasti vaikkei kaikki ihan tiptop- järjestyksessä olekaan...
  Nyt vaan Eliisa nouset ns. "tilanteen yläpuolelle"...tämä elämä nakkelee välillä eteen haasteita voitettaviksi...onneksi sulla on tuo loistava huumorintaju! ;)
  ---
  Minäkin tykkään tuosta kissataulusta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kasvattaa ;) Mutta kuten jo totesin, nämä mun "murheet" on vielä ihan pikkujuttuja. Ja piristää ihan oikeasti tuo jo, että saan tämän olohuoneen uuteen uskoon, maalia seiniin ja vähän turhaa roinaa pois ja jouluna meillä on nätti olohuone - sellainen oman oloinen. - Ja en mä oikeasti ole mikään tiptop -ihminen laisinkaan :)

   Poista
 4. Kissataulusta tuli hieno! Kehystys kannattaa, vaikka kirpaiseekin. Ikävää kuulla vesivahingostanne! Se kai olisi voinut levitä vielä laajemmalle alalle ja aiheuttaa vaikka mitä, joten hyvä että se on nyt hoidossa. Kirjoitan ylempäänkin postaukseen tähän ajatuksiani fb:n ja ylipäätään tietokoneella vietetyn ajan ristiriidoista. Minä olen niin samaa mieltä! Aika usein soimaa huono omatunto, kun koneella vierähtää aikaa ihan varkaiten ja kaikenlaista voisi tehdä. Entistä enemmän ahdistaa myös se, että myös lapsilla ajanviete on usein samantapainen. Minun pitäisi olla se, joka innostaa tekemään asioita netin ulkopuolella. Kaikenlaista tietenkin tehdäänkin, mutta kun tuntuu että ei silti riittävästi. No, näitä ajatuksia... Kaikkea hyvää täältä ja olisi muuten tosi hauskaa ihan oikeasti joskus tavata!

  VastaaPoista