torstai 25. lokakuuta 2012

Prinsessa löytyiTiedättekö, mulla on nyt kirppiskiintiö täys!!!   Huh huh. Teimme eilen keskiviikkoaamuna treffit 75v äitini kanssa kaupungille ja siitä se lähti.....  Kirpputoria, kirpputoria. Kyllähän sitä välillä kahvilassakin käytiin, ja tultiin kotiokin välillä. Mutta kun sitten oli toivuttu aamupäivästä ja lähdin viemään äitiäni kotiin toiselle puolelle kaupunkia, niin eiköhän sitä pitänyt sielläkin puolella ne paikat koluta.

Mulla oli niin kamala päänsärky illalla - ja vähän jopa morkkis kaikenmaailman roinan ostamisesta. Noh, kait ne muka tarpeellisia on, mutta silti. Eihän tässä ole välillä päätä ei häntää. Tulipa käveltyä, mutta kyllähän sitä voisi lähteä kunnolla lenkille raikkaaseen ilmaan  tunkkaisten kirppisten sijaan.


Jokatapauksessa. Nyt mä löysin varsinaisen prinsessan. Hiukset on rääsyllä kamalat, mutta se ei ole ongelma. Uusia hiuksia voi ostaa vaikka kaupasta.


En tiedä tytön vuosimallia ja mikä nuken tarkoitus on ollut.  Kasvot ovat jotenkin kivat. Tällainen prinsessamekko päällään. Kädet on liimattu hihoihin kiinni, joten niitä pystyy liikuttelemaan miten tykkää. Mietin ,että voisin tämän mekon ottaa poiskin, ja laittaa käden kunnolla jollakin rautalanka/ piippurassisysteemillä.  Mutta ensimmäinen asia on nuo hiukset.  Ne on ihan järkyttävät :)No,nyt on yksi pieni nukke pelastettu kirpputorilta maleksimasta ja se on saanut oikein mukavan sängyn, missä levätä. 


Nyt sitten on aika lähteä happea haukkaamaan. Upea ilma!


Mukavaa torstaita kaikille toivottaa väsynyt kirppisteijä Eliisa

6 kommenttia:

 1. Kirppistely on joskus tosi kivaa, mutta toisinaan oikein ihmettelee mitä tekee kaiken roinan keskellä kiertelemässä.

  Sinun reissusi kannatti, sillä löysit oikean prinsessan :). Uusi tukka päähän ja neito on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.Joku kumma "penkomisen" tarve tuottaa tyydytystä. Ja kait se on sitä löytämisen iloa, "keräilijä on onnellinen", sanoi se mun naapurin isäntä. Mutta, nauroin miehelle, että jos tulee joku energiapula, niin poltan kaikki nuo puujutut nuotiolla ;)

   Poista
 2. Oijoi, pikkuprinsessa on hurmaava.
  Nyt vasta hokasin, että sulla on uusi nukkisblogi. Olitko Nukkelassa kerhoilemassa?

  Mulla on edelleen nukkistelut hypistelyasteella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Minna, uuden blogin väsäsin, vaikka niin päätin, ettei enää mitään. Facebookin ryhmät (joo, näitäkin on!!) Nukkekotiharrastajat ja Nukkekotikirppis on saanut mulle tulta purjeisiin. Mutta Nukkelaan en ehtinyt. Ymmärsin että siinä on idea enemmänkin sellaisesta tapaamisesta, jos jollakin idoeita on, toki voi niitä opettaa.

   Poista
 3. Kirppareilla nyt vaan On AINA niin paljon pelastettavaa..... Että olisi synti jättää niitä sinne.... ;O)

  VastaaPoista