keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Japanista

Hui hai, näin ne vapaat menee....  Olen lukenut Wabi Sabia ja yrittänyt siivoilla kotia. Meillä on ihan järkyttävästi kaiken maailman tavaraa... huoh *

Tyhjensin myös kirjahyllyn lasikaapin - se ei todellakaan ollut mistään sisustuslehden sivuilta, ei. Kaikkea kivaa pientä sullottu täyteen, todella täyteen - siirtäen , välttäen  epämukavaa tilannetta, jossa joutuu miettimään, että mihin minä tämänkin laitan!

Kaapissa on mm. miehen lapsuuden "aarteita". Ovat nämä kyllä suloisiakin. Ilmankos Japanista tulee myös niin kivoja kankaitakin.

Oli aika iso työ saada taas kuvattua nämä söpöliinit. Jotenkin valo vaan heijastui kiiltävästä pinnasta.  Blogin pitäminen käy ihan työstä ;)  Niin paljon menee aikaa asetteluun, tarkan kuvan saamiseen ja vielä kuvan hiomiseenkin....


Mun suosikkini on tuo bambi ja tuo orava. ( Hassua, että ovat ihan samankokoisia :)   Pieni lammas on kyllä liikuttavan näköinen ylimmässä kuvassa.

Kaapissa on myös Nuutajärven (Kerttu Nurmisen) Lumme-sarjaa...  Kaksi maljakkoa, 5 isompaa kynttilän jalkaa ja sitten niitä pieniä, joita kirppareilla usein näkee - mulla on 13 kpl!!!  Olen ostellut niitä, kun näin kerran hienon mainoskuvan ... Eli sitten kun mulla on mökkiranta, harmaantuva laituri , niin sitten minä laitan nuo kaikki kynttilänjalat sinne laiturille  elokuisena iltana...... vähän sumuistakin pitäisi olla, heh.

Eipä muuta tällä kertaa. Illalla tiedossa tyytyn vanhempainilta, ja töihin aamulla.  

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!!

t. Eliisa6 kommenttia:

 1. onpa kivat oravat ja muut eläimet :) musta nää on kivoja sisustuselementtejä!:D ja japanista tulee kyllä kaikkee upeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Japanista tosiaan tulee kaikkea mielenkiintoista,( ainakin Hayao Miyazakin elokuvat ;) olisi todella hienoa päästä matkustamaan sinne joskus.

   Poista
 2. Voi miten kivoja pikkuesineitä. Niin söpöjä. Noista saisi kivan asetelman.
  On se kumma miten kaikki kaapit täyttyy. Mistä ihmeestä ne kaikki tavarat sinne tulevat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä ovat, mutta kyllä nämä pikkujutut ovat kamalia pölynkerääjiä. Ja just, kummasti kaapit täyttyy, kenenkähän syy ? :)

   Poista
 3. Sun kaapeista löytyy siis laatutavaraa, mulla tahtoo olla aivan tavlalista roinaa! Nämä pikkuiset on aivan ultrasöpöjä ja ansaitsisivat kyllä olla esillä. Hyvä että otit ne ottamaan vähän raikasta ilmaa! Ja ne kynttilänjalat, eikö niiistäkin voisi tehdä jonkun installaation jo ennen laituria? Vai löytyisikö wabi sabista joku muu ratkaisu?

  VastaaPoista
 4. Virpi, tämä oli hyvä, raikasta ilmaa saamaan ;) Kynttilänjalat saavat nyt vielä odotella. Josko tuonne takapihalle vielä keksisi jonkin installaation! Wabi Sabi käski vaan vähentämään tuota tavaraa :)

  VastaaPoista