perjantai 28. syyskuuta 2012

Ah, niin haikeana

Taas tällainen pikainen postaus.... Pesukone tuuttaa taka-alalla ja bussipysäkillä pitäisi pian olla... iltavuoro odottaa.

Ihan vaan pakko postata tämä mun euron kirppisostos.....

Mikä mut sai tämän ostamaan? Värit?- Joo. Puu?  .... Joo!  Pieni taulunen osui silmiini värien takia. Ihmettelin kylläkin, että miten tämän tytön kaula on noin vinksin vonksin, kunnes tajusiin, että tyttö on ikkunalla , nojaa käsivarsiinsa ja on hyvin haikea. Surulliset silmät, sydänsuppusuu ja kyyneleet valuvat. Jotenkin niin herttainen. Ja niin tämä pieni taulunen (ilmeisesti jokin matkamuisto)  lähti minun mukaani.Nyt toivottelen kaikille iloista, mukavaa viikonloppua. Sateita on luvattu, mutta sittenhän voi hyvillä mielin sytyttää kynttilät ja ottaa oikein rennosti sohvalla tms.

Eliisa

4 kommenttia:

 1. Kiva löytö. Eihän tuohon voi kun ihastua :)

  Mukavaa iltaa töissä (sateella on ihan kivaa sielläkin).

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä aina löydät kaikkea kivaa :) Oli ihana tunnelmakuvaus tuo pesukone taustalla ja kiire bussille. Sellaista elämä tuntuu koko ajan olevan, arki rullaa ja aina tuntuu olevan kiire jonnekin. Kurkin kyllä blogiasi, mutta en aina muka ehdi tai keksi mitää kirjoitettavaa... Oma blogikin on taas ollut tauolla, vaikka käsitöitä olen hiukan tehnytkin.
  Syystunnelmaan kuuluvat ehdottomasti ne mainitsemasi kynttilä!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiintoinen läytö. Piti hetken aikaa oikein tuumailla että mitä siinä on. Hauska.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ninni, Saara ja Mare kommenteistanne. Kiva, mielenkiintoinen löytö ;) Joo, mä kyllä aina "löydän" jotain - ihan oikeasti ei niin tarpeellista - ja sitten se lähtee mukaan. Maailma on täynnä asioita, esineitä, joista tulee hyvälle tuulelle, sen pohjalta taidan aina jotain napata mukaani. Onneksi ihan kaikkia surullisen näköisiä nukkeja en kerää kirpputoreilta mukaani, vaikka saatan kehitellä päässäni haikean olotilan, kun "toinen" joutuu siellä kirpputorin pöydällä makaamaan - yleensä aika vammautuneena :)

  VastaaPoista