torstai 30. elokuuta 2012

Teippi-Leikki


Joo, mulla on ollut tänään vapaapäivä ja voi kauheaa ;) - tietokoneessa nettiyhteys poikki. Olin ihan ulkona, mistä aloittaisin yhteyttä etsimään. Mies tuli illalla myöhään kotiin - ja  korjasi tilanteen :)  

No, kun tuota epämääräistä - ylimääräistä - aikaa oli, niin keksin alkaa teippailemaan. Mullahan näitä teippejä on, kun aina silloin tällöin olen niitä ostellut. (Tietämättä kuitenkaan mitä niillä nyt oikeastaan tekisi.)

Olen joskus ostanut esikoiselle puisen rekan - jokin erikoisliike se oli ???  Käsityötä kuitenkin ja on tuo rekka ollut monessa käytössä. "Tukeilla" on lyöty tahtia, niistä on tehty nuotioita ja esikoinen, joka oli pikkupoikana "automiehiä", teki palikoista aina parkkiruutuja autoilleen. Pari kertaa rekka on ollut kirpputoripöydässä, mutta kun en ole malttanut myydä sitä halvalla, on auto aina palannut takaisin kotiin. Ylimmällä hyllyllä nököttänyt...
Olen pitkään ajatellut, että maalaan nuo puut eriväriseksi. mutta sitten se on tuntunut jotenkin liian lopulliselta. Jos tulenkin katumapäälle, ja maalia on liian työlästä poistaa.

Sitten muistin ne TEIPIT!! Ja voi kun oli mammalla mukavaa :)  Yksinkertaista, hauskaa ajankulua. ja mun mielestä noista tuli tosi hauskat.  Hytin jätin vielä omaksi itsekseen.  Mietinnässä on , joko sitäkin vähän teippaisi. Mutta piristävä tälläisenäänkin. 


Eli meni se vapaapäivä näinkin. Tyttö oli kuumeessa kotona, joten oli siinä sitten juttuseuraakin. 

Ai niin, teipit Teippitarhasta ja Tiimarista. - Ja hei, mullahan näitä puisia juttuja riittää, taidan teippailla lisää - vaikkapa puulatikoitani.

Yövuorot viikonloppuna.... Lomaa jo kaipaillen....

Mukavaa loppuviikkoa kaikille toivottaa Eliisa

5 kommenttia:

 1. Mikä idea! Hauskannäköinen lopputulos. Minäkään en luopuisi rekasta, jotkut omien lasten vanhat lelut ovat liian arvokkaita. Tuosta tuli hauska ja vielä sisustuksellisempi kivoine tukkeineen. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva idea. Luulen, että nyt rekka ei ole enää myynnissä. Sinulla on valtava määrä upeita teippejä :)

   Poista
 2. No onhan hauska keksintö teipata nuo tukit! :)

  Jos ei näkisi tuota ekaa kuvaa( pöydän päältä), voisi luulla, että rekka on VALTAVAN ISO ja tukit hyllypaperirullia, hih;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista. Nuo teipit ovat ihania, utta itselle on kyllä tehnyt "työtä" keksiä niille hyvää käyttöä. Osa on niin läpinäkyviä, etteivät sitten esineen pinnalla näytä oikein miltään.

  VastaaPoista