maanantai 9. heinäkuuta 2012

Sadetta ja leffaa

No niin, nyt sitten sataa ;) Olenko tyytyväinen???  No ainakin vähän....  sadepäivinä mun on helppo ajatella positiivisesti. Voin rauhallisin mielin asettua sohvan nurkkaan , katsella hyvää leffaa tai tehdän jotain pientä kivaa käsityötä. Hellepäivinä mulla on aina sellainen olo, että pitäis tehdä jotain "erittäin" tähdellistä, merkittävää - kun kerran aurinko paistaa ja on loma.

Tänään kävimme äitilapsiporukalla katsomassa ICE Age 4:n. Se oli kyllä hauska. 3D-lasit tuottivat vaan epämukavuutta tällaiselle kakkulapäälle.  Lapset vaan tahtovat aina nähdä leffan 3D:nä. Itse voisin valita aivan helposti 2D:n.  

Minä odottelen, että Vuoreksen asuntomessut alkavat. Se tietää siis sitä, että meidän isäntä aloittaa myös loman. Onhan tuo ylitöitä tehnytkin kaksi kuukautta. Tänään meni klo 4 aamulla töihin. - Olen alueella käynyt silloin tällöin ja odotan mielenkiinnolla, että pääsen myös asuntoihin sisälle. Ovat sen verran erikoisen näköisiä asuntoja.  Tykkään taloista. Ainakin se talo "HausKaks" pitää nähdä. Oli niin ihanan värikäs parvekekin...    Ainoa mikä vähän alueella mietityttää, että talot ovat niin lähekkäin toisiaan. Ei kunnollisia pihoja. Onko se nykypäivää??


Mulla on niin energinen mies (suhteessa minuun siis), että ihan kateeksi käy. Laajensi siis takapihan kivetyksen pieninä vapaapäivän hetkinä, teki sen uuden terassin peräosaan ja repi katoksen alta osan kivetystä pois (kun vaimo pyysi ;) ja teki katoksen alle puisen terassin. Mun mielestä kun se kivi oli niin kolkko. Nyt on ihan selvästi enemmän oltu tuon katoksen alla. Puu on lämmin varpaita vasten.


Kuva otettu eilen sadesäällä. Ja nurmikko näyttää olevan  aika "tupsuinen" :)  

Tämmöistä täällä, ei siis mitään ihmeempiä. Huomenna menen katsomaan lapsenlapsia. Esikoinen lähtee naapuriin Venäjälle kiekkoilemaan ensi talveksi, joten on pakko nähdä ennenkuin sinne lähtee. Tuskin ihan heti tuosta Venäjälle lähden vierailulle - vaikka mielenkiintoista se olisikin.

Toivotaan, että ihan koko viikkoa ei sada, rajansa siinäkin :)

- Eliisa -

3 kommenttia:

 1. Ihanaa, että joku muukin odottaa asuntomessuja! Tykkään katsella taloja ja pihoja. Ehkä jotain ideaa saan kotiin?

  Ja näin sadepäivänä nautin siitä, että saan hyvällä omallatunnolla puuhastella ja lepäillä sisällä "sadetta pitelemässä" :). Nautitaan sadesäästä!

  VastaaPoista
 2. Teillä ei kyllä päde se sanonta suutarin lasten kohtalosta, niin on piha viimeistellyn ja kauniin näköinen kivineen ja myös puuterasseineen. Voi kun oma piha olis yhtä hyvällä mallilla...

  VastaaPoista
 3. Toivotaan kohtuutta myös säähän! Hieno tuo takapihasi, ruohotupsut eivät haittaa mitään. Tuovat mukavasti rentoa fiilistä muuten niin viimeistellyn terassin rinnalle.

  VastaaPoista