tiistai 1. toukokuuta 2012

NeulatyynyTämä neulatyyny- ja lankateline on roikkunut pitkään, pitkään kaapissa. En ole millään keksinyt millä sen ruman sinisen kankaan olisin päällystänyt. Monenmoisia trikoita koitin, mutta mikään ei tuntunut hyvältä.

Nyt sitten Pinterestin innoittamana ( siellä siis koottuna vaikka kuinka hauskoja vinkkeja kaikenmaailman käsitöihin) aloin virkkaamaan puolipallolle myssyä.  Lankana keittiörievusta jäänyt loppu bambulanka. Lehdet applikoin huovasta, ruusut olen virkkaillut joskus muinoin helmilangasta. Kirjailuun käytin myös helmilankaa. Napit   omista löydöistä.


Telineen itsessään jätän puunväriseksi. Tämä on nyt joku ihme vaihe mulla, mitään puunväristä en malttaisi maalata.  Juurella kukkivat mun virkkatut ruusut, ja noita jojo-kukkia, jotka vielä etsivät paikkaansa.

Hyvä fiilis, että sain jotain aikaiseksi. Ja taitaa olla niin , että mua viehättää just tällaiset pienet askaareet, vähän tilkkuilua, vähän kirjontaa, eri materiallien yhdistelyä . Valokuvaus kyllä tuottaa tuskia, kait siitäkin pitäis joku kurssi käydä ...
Oikein mukavaa Vappu-päivää kaikille. Minä jäin kotiin askartelemaan, isä ja lapset lähtivät Särkänniemeen. Minä kun en ole isojen ihmisjoukkojen ystävä laisinkaan :)


Eliisa ♥  

4 kommenttia:

 1. Aivan hirrrrveän ihana neulatyyny! Todella kauniit värit ja miten taidokas toteutus. En minäkään kyllä olisi tuolle puunvärille parempaa korvaajaa keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Moon Mamma :) Minustakin siitä tuli tosi kiva. Ja tiedätkö mitä, en liimannut sitä kiinni, vaan se pysyy hyvin napakasti kuvussaan. Eli voin tehdä "pipoja" vaikka enemmänkin.

   Poista
 2. Tosi suloinen tuli neulatyynystä! Itsekin olen jotenkin kyllästynyt nyt tekemään mitään isoja projekteja (vaikkakin mielessä pyörii päiväpeiton virkkaamisen aloitus mökkikäsityöksi...) Kun on tarpeeksi lukenut netistä muiden onnistuneista, uskaliaistakin kokeiluista, ilman ohjeita tehdyistä jutuista, alkaa itsekin uskoa, että ei aina tarvitse tehdä ohjeiden mukaan. Se, jos mikä tekee välillä hyvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saara taas vierailusta. Meidän pitäis joskus tavata käsityön merkeissä... hassua tämä virtuaalivierailu :) Sä olet monipuolinen, taitava käsillätekijä, ei muuta kuin kaikkea vaan kokeilemaan. Itse huomaan että tuntuu hyvältä saada jotain valmiiksi. Ja silloin on tehtävä pieniä juttuja :)

   Poista