keskiviikko 16. toukokuuta 2012

HiljaiseloaTai ei täällä mitään hiljaiseloa kotona ole... ei meillä koskaan ;)  Ollaan oltu kaikki flunssassa, perä perään vapusta alkaen. Sitten kun tuo takapihan suurin mullistus loppui, niin alkoi patteriremontti, ollaan toista viikkoa ilman lämpöä...  Ja siinä sivussa vietettiin pojan 12v synttäreitä ja äitienpäivääkin.

Eilinen taisi olla paras päivä, kun Esikoinen kävi perheensä kanssa pikkuveljen 12v juhlimassa. 4v Tyyty ja 2v Poika ovat kyllä aika hurmaavia. Ja uusin tulokas, Tyyty 3 viikkoinen oli kyllä niin suloinen että.  Laittaisin mielelläni kuvia lapsista, kuten mummut konsanaan, mutta perheen kanssa on sovittu, ettei lasten kuvia laitetan nettiin.

Nyt tuntuu siltä, että arki alkaa, toki ollaan tässä kokoajan oltukin töissä, tänäänkin  vielä iltavuoroon. Mutta,  kovasti odotan vapaata viikonloppua, jospa minäkin saisin jotain aikaiseksi tuolla takapihalla.

Marjapensaat tosiaan menetettiin, uusia saa toki tilalle. Piha näyttää nyt tosi isolta. Meidän takaraja on tuon kiven takana.(Oranssi nauha näkyy ... siihen on tulossa pensasaita naapurin ja meidän väliin) Viereen mies tekee pation niistä liuskekivistä, siihen paistaa aamuinen aurinko.
Kompostimme on ihan väärässä paikassa... pitäisi olla kuvassa oikeassa nurkassa. Kukahan sen sinne vielä siirtää??...  Kiviä on tosiaan riipin raapin ympäriinsä, isännällä on suunnitelmia :) Mun tehtävä on mennä kauppaan ja suunnitella toimiva perennapenkki.  Toivon, että jostakin saan apua, koska aika ei riitä surffaamaan netissä ja opiskella kaikenmaailman valo/varjo/korkeus/ kasvuaikajuttuja.

Tämmöistä tällä kertaa. Käsityöt on jäissä, yhtä bamburättiä virkkaan ja kuten aina, luen ansiokkaasti käsityölehtiä.  Viikonloppuna on kyllä ohjelmassa vielä yhdet telinevoimistelukisat ja pojan breakdance-kevätnäytös. Että ohjelmaa riittää. Toki tytön jalka vihoittelee ja poika oli eilen poissa koulusta, kun silmät ei auenneet. Tuo koivu-allergia on kamalaa. Eli viikonlopun suunnitelmat voi vielä muuttua...

Mukavaa aurinkoista viikkoa kaikille!

t. Eliisa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti