keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Vihdoista viimein...

... tämäkin  mekko valmis. Olen kyllä sellainen "haahuilija". Kotona huomaan, että kun vaan alan toimeen, kotihommatkin on tuosta vaan tehty - mut kun... Olis niin muka kaikkea muuta.

Kangas on aikanaan ostettu IINU:lta ja mun mielestäni yksi kauneimmista kankaista mitä olen ostanut. Kangasta onneksi jäikin vielä jäljelle.

Kaava on Farbenmixin XENIA, koko 134/140.  Tästä mallista nirso :) tyttärenikin tykkää... neiti täyttää elokuussa 11v ja pienen pientä nuoren naisen  teinihömpötystä on ilmassa. Pohti muun muassa, että voisiko hän pitää sellaisia värikkäitä piilolinssejä, koska haluaisi vähän erilaiset silmät :) Kiitos näistä linkeistä Itkupillin tyttärelle Sirpulle ;)  


Kangas on rypyssä, kun taittelin sen vaatepuulle, tyttöä en nyt malliksi saanut.Ja voi miten tuo vetoketju on vähän ruma. En vieläkään opetellut ompelemaan sitä piilovetoketjua. Mutta tunnustan, että kävin nyt lomalla ostamassa sen piilovetoketjujalan koneeseeni.


Sitten tämä vuorin näkyminen vähän tökkii ... Annoin suosiolla periksi, ja tähän liitoskohtaan aion laittaa jonkun rintakorun tai teen kankaasta pienen kukkasen, että kohta peittyy.  


Näin se mun lomani on mennyt. Taivaanrantoja maalaillessa.  Hömpsähdän todella helposti internetin syvyyksiin, erityisesti tuo Pinterest on saanut mut surffaamaan aina vaan pidemmälle. Maailma on pullollaan ideoita, joita olisi kiva tehdä ja tuntuu että pää pakahtuu. Ei osaa oikein tarttua mihinkään, kun aina vaan löytyy uusia juttuja mitä olisi kiva tehdä. Jaa-a, pitäisikö ottaa aina sivu ylös, kopioida edes kuva ja tehdä sellainen Must do- leikevihko....

No niin, loma on siis mennyt - ja tunnustan vielä mitä olen tehnyt. Pessyt tietysti talvivaatteita ja villavaatteita kesäsäilöön ja juoksenneut kirpputoreilla, langennut kaikenmaailman ylimääräiseen roinaan... ja katsellut himona Criminal Mindseja. Thanks for the FOX......


Ihanaa kevättä kaikille ! 

Eliisa ♥

2 kommenttia:

  1. Ihanan mekon olet osannut ommella. Ole kiitollinen taidostasi. Minulla on ompelupeukalo keskellä kämmentä eikä tällä haavaa ole aikaa/intressiä opetellakaan.

    Minä en olisi noita mainitsemiasi pikkuvirheitä edes huomannut, asiaan vihkiytymättömänä. Ei vetoketjukaan nyt NIIn ruma le, mutta ymmärrän, että omassa harrastuksessaan haluaa toki kehittyä.

    Ihanaa kevättä sinulle Eliisa jakiitos vielä kun piipahdit blogissani. Tervetuloa uudelleen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jarna kommentistasi. Huomasin sen vasta nyt :) - Kyllä se ompeleminen täällä vähän sellaista sutimista on. Tai varmaan sitä oppisi ja osaisi enemmänkin, kun vaan olisi aikaa paneutua asiaan. Välillä tulee sitten vaan olo, että helpommalla pääsee, kun suuntaa kohti kauppaa ja ostaa valmiina. Eli jos haluaa jonkun erityisemmän, niin ostaa sitten se kalliimman merkkivaatteen. Perustrikoiden ompeleminen tuntuu joskus hullulta, kun kaupasta saa niin halvalla peruspaitoja. Mekkoja olisi kiva ommella enemmän, mutta eihän tämä meidän neiti niitä päällänsä pidä, enkä oikein osaa vaan omaksi ilokseni niitä ommella. Lapsenlapset ovat pieniä, mutta kun ovat pojan perheen lapsia, en viitsi miniää kiusata ;)

    VastaaPoista