torstai 26. huhtikuuta 2012

Sadepäivän fiiliksiäEilen oli mitä ihanin kevätpäivä. Aamulla sitten herättiin niin harmaaseen torstaihin.  Synkkiä vähän nämä kuvatkin... Olen hörppinyt kahvetta vähän väliä, tehnyt sivussa kotihommia, (talvivaatteet ja villaset on nyt melkein käsitelty) ja kävin kirjastossakin hakemassa yhden varaamani käsityökirjan. Josta luultavasti  en tee mitään erityistä - ihailen vain kauniita kuvia.

Keittön valkoinen pöytä on jo vanha ja kulunut. Ostan siihen välillä muoviliinan suojaksi, mutta aika nopsaan ne vaaleat menevät myös rumiksi Aamulehden ja ruokailujen jäljiltä. Sitten ensimmäistä kertaa valitsin jotain muuta kuin valkoisen. Aika sinisen turkoosi on, mutta mielestäni väri on kiva. Seinä toki voisi olla vaaleampi, mutta empä nyt maalaushomiin rupea. - Remonttihaaveita tietty on pää täynnä. 
Kaivoin myös kulmakaappia, josta löyty tällaisia vanhoja korkeita laseja. Nämä olivat parhaat värit, loput olivat tosi tumman vihreitä ja sitten sammalen vihreitä.   
Mun piti reippaasti siivota astiakaapit lomalla, mutta se jäi kyllä ajattelun tasolle.  Hauskoja astioita on kaapeissa piilossa, niitä voisi vähän enemmän tuoda ulos tuulettumaan.  Ja muutamasta rumasta astiasta pyrin eroon. 

Huomenna sitten töihin, ja täytyy sanoa, että loma on tehnyt tehtävänsä - on kiva mennä töihin!

- Eliisa -

ps. Tivoli Audiossa ääni soi tosi hyvin. Keittiössä on kiva kuunnella musiikkia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti