tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mustan puhuvaa

Hei, ihminen muuttuu... eikös niin? Vuosia vuosia sitten vihasin näitä nappipäällysteisiä tuoleja.... Erityisesti miehen nahkaraheja...

Niin se aika muuttuu. Syksyllä etsin kuumeisesti nahkaraheja, joissa olisi napit. Ei löytynyt ei. 

Ja nyt etsin kuumeisesti tv-tuolia, jossa on  napit.  Ei löytynyt sitten mistään... Paitsi kun seikkailin Tori.fi-sivuilla. Sieltä löytyi ja loppujen lopuksi melkein naapurista. Olen naurettavan onnellinen. Siisti, hyväkuntoinen  tuoli. Friitalan nahkaa. 

Tällä menolla kaivan varmaan anopin Myrna-astiat kaapista, huoh.Ja kun nyt mustaa mielessä, niin lisään tähän vielä miehen vanhan lelun, ihana vanha peltitaksi. Kyltinkin saa alas.
Mun aika menee nykyään ihan vain surffailuun.. Kuka piru keksi Pinterestin? :)   Sinne kun jymähdän selailemaan ideoita, niin sille tielle jään. Ja Hups, kello onkin jo puoliyö.   Ei jää aika edes sitä pääsiäissiivoa tehdä :) Petivaatteet sentään sain vaihdettua ja rairuoho on kasvamassa. Ja suklaamunia on lapsille ostettuna. Siinä se Pääsiäisen syvin olemus.... 

Mukavaa pääsiäisviikkoa toivottelee Eliisa ♥ 

1 kommentti:

  1. Ihana peltitaksi, tuommoisen kun löytäis ukolle. Eksyin tänne oman blogin kautta kun klikkasin jotain vanhaa kirjoitusta ja huomasin kommenttisi Siikaisista. Olit nähnyt vanhan blogini kuvan mummon mökistä. En muista kävinko jo silloin täällä, mutta parempi myöhään jne. Ihania juttuja täältä löytyy.

    VastaaPoista