sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Messuilla - taas kerran


Lähdimme tänään koko perheen voimin puutarhamessuille - jossa olivat myös matkailu-, viini-, kirjallisuus- ja keräilymessut.  Arvatenkin minä jymähdin sinne keräilypuolelle. Vaikka täytyy myöntää, että puutarhapuoli oli myös tosi mielenkiintoinen. Nyt kun meidän takapiha on viemäriremontin takia aivan mullin mallin,  sinne voisi keksiä vaikka mitä uutta ja ihanaa.... Oli valaistuksia, terasseja, perkoloita jne.  Niistä haaveillessa....

No, siis siellä keräilypuolella kiertelin... ja oli kyllä vaikka mitä ihanimpia astioita, vanhaa tavaraa, posliinia, koruja  -kaikkea. Ja kaikki mitä olisin halunnut, maksosivat tietysti hunajaa ja en edes tiedä mihin ne ihanuudet laittaisin. Heh, hyvä perustelu, etten ostanut...

 - Joten löysin ja ostin sitten jotain pientä.  Nämä olivat kyllä jotain ihmeellistä. Miten joku on pystynyt sorvaamaan tällaiset?   Todella siistit, suloiset astiat. Tarjotin ja tuo puinen purnukka.


 Luulin ensin , että kansi on vaan ihan hämy, mutta tottavie se oikein aukesikin!! Ja oikein tilava purkki olikin. 


Alimpaan kuvaa laitoin  kymmenensentin kolikon rinnalle vähän mittaa antamaan.  Maksoin näistä 1e yhteensä. Nukkekotimessuilla hinta olisi ollut paljon , paljon  tyyriimpi.  Aurinko paistoi kauniisti kammariin ja vähän väriä saadakseni, laitoin alle yhden vanhan metallisen purkin, jotain perintöjä tuokin. 

Minä taas pyörittelen täällä kankaita, lankoja jne. Pää täynnä  juttuja ,mitä olisi kiva tehdä - mutta mihinkään ei osaa oikein tarttua. Eiköhän se taas tästä.

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!  

 Eliisa ♥

1 kommentti:

  1. Voi miten hienot puuesineet. Miten ihmeessä ne on tehty?

    Ihanaa alkavaa viikkoa Sinulle!

    VastaaPoista