perjantai 27. huhtikuuta 2012

Löytöjä Venäjältä

Tämä internet-maailma on ihmeellinen. Voit löytää mitä vain ja mistä vain, ja erityisesti näitä käsillä tehtyjä asioita.Miten voit sanoa, että juuri sinun tai minun tekemä juttu on ihan oma juttu. Toki se on oma, mutta onko se tosiaan ainutlaatuinen?? Luulemme keksivämme jotain todella spesiaalia, ja sitten huomaamme, että maailman toisella puolella on joku jo keksinyt sen ajat sitten. Miten siis luoda jotain todella erilaista ja persoonallista?

No, niin tai näin. Eksyin kuitenkin jonkun linkin kautta naapurimaahan Venäjään. Todella harvoin olen siellä puolen käynyt, varmasti osaksi siki, että kieli on aivan hepreaa. Toki Kääntäjällä asioista jonkin verran selvää saa.

Tässä kuitenkin on yksi käsityön ammattilainen, jonka laukut herättävät ihastusta. Katarinka  on taitava.  Tästä tykkään kovasti.

Katarinkan sivuilta löysin nukentekijän. Shmukla, Lee....  Nämä nuket ovat jotenkin vaan niin ihania.

EDIT:  Tämä tekijä on kotoisin Ukrainasta.  Tärkeää , että asiat tulevat oikein :)

Eli tilanne jatkuu :) Olen aivan myytynä taitavien ihmisten tekemiin käsitöihin, että aika menee niitä ihaillessa.  Venäjän puoleen siis enemmän katseita, sieltä löytyy varmasti vielä enemmän taitavia käsityöihmisiä.  Tulin tosi hyville fiiliksille näistä sivuista.Eliisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti