torstai 8. maaliskuuta 2012

Oikein hyvää Naistenpäivää!!

... Toivottelen Kaikille Ihanaisille Naisille kauniina torstaipäivänä!


Tulppaanit mieheltä minulle ja tyttärelle. Aamulla keittiön pöydällä oli vielä pienen pienet paketiti meidän perheen naisille.  Nuori mies oli vähän naama mutrullaan... "ihan tyhmä koko naistenpäivä, miksei ole miestenpäivää?"   Mamma otti Aamulehden käteensä, ja niin käytiin aamutuimaan ennen kouluunmenoa pitkä keskustelu Kansainvälisestä Naistenpäivästä.  Tytärkin kuunteli mielenkiinnolla. Poika tuntui ymmärtävän asian, mutta totesi sitten, että pitikin aukaista suunsa ;)  

Koska mulla alkaa huomenna ihan järkyttävän pitkä työputki, (seuraava vapaapäivä lauantaina 17.3) ja olen tänään vielä vapaalla ja  Hyvällä Mielellä,  päivitän nyt jatkoksi asioita jotka  saavat minut hyvälle mielelle. Kiitos *itKuPiLLi*:lle tästä haasteesta. 


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."
1. Lapset ja Mies:  Parhaimmat naurut ja hyvänolon hetket olen kokenut perheeni kanssa. Meillä myös riidellään, mutta aina sovitaan, halataan ja nauretaan yhdessä.

2. Lapsenlapset:  Näen näitä naperoita todella harvoin, mutta silloin kun näen, niin tulen niin hyvälle mielelle. Molempien isot silmät, nauravat suut ovat niin herskyviä, että. Olen keväällä varmasti vieläkin onnellisempi, jos vaan kaikki menee hyvin, ja perheeseen saadaan turvallisesti kolmas napero. 

3. Värit:  Kaikki värit oikeastaan. On se sitten käsitöissä, taiteessa, valokuvissa - missä vaan. Ja hyvälle mielelle mut saat ihmiset, jotka osaavat käyttää värejä, kiitos vaan itKuPiLLin, sieltä haen aina itselleni väriterapiaa, kun tuntuu, että harmaa arki musertaa. 

4. Musiikki:  Oikeastaan olen kaikkiruokainen musiikin suhteen. Tällä hetkellä radiossa soi Radio Nostalgia, syystä, että ne vanhat nostalgiset kappaleet saa mut niin hyvälle mielelle. Mulla on joka päivä töissä "korvamato".

5. Käsillätekeminen: Rakastan kaikkea käsillä tekemistä, virkkausta, omplemista, neulomista, askartelua jne. Tulen hyvälle mielelle jo pelkästään suunnittelusta. Nautin myös kaikkeen käsitöiden tekemiseen liittyvästä shoppailusta :)

6. Lelut: Rakastan leluja..... Nukkeja, Legoja, Playmobileja, nukenvaatteita. Kaikkea missä voin taantua hyvällä mielellä jonnekin Ihmemaahan pois tästä turhankin tärkeästä maailmasta. 

7. Myönteiset ihmiset: Ei mikään saa paremmalle tuulelle, kuin yllättävässä tilanteessa hyväntuulinen myönteinen ihminen. Hyvä palvelu kaupassa, bussikuskin sanoma hyvää huomenta, ohimennen kaupan hyllyjen välissä käyty keskustelu, kangaskaupan yhteiset voihkimiset oudon ihmisen kanssa, että "ei sais ostaa", mutta herskyen nauramme, että taas langetaan.

8. Työ:   Hoitajan työ teho-osastolla on haasteellista, antoisaa, vaativaa. Joskus todella rankkaa ja surullista. Mutta voiko hoitaja enempää olla onnellisempi, kun potilas liikuttaa pyynnöstä vähän kättään, aukaisee silmänsä, verenpaineet pysyvät mallillaan ilman tukilääkkeitä, varpaista löytyy tunto. Tai kun pissaa alkaa vihdoinkin tulla ihan itsestään siihen katetriin. Kyllä voi :) Ja kuinka hyvälle mielelle tulee, kun katsoo omaisen iloa oman rakkaan ihmisensä toipumisesta. 

9. Aurinko:  Se kuuma keltainen pallo vasta hyvälle mielelle saakin. Voisi tanssia, elämä näyttää taas niin ihanalta, toiveikkalta!

10. Yksinolo ja rauha : Niin paljon kuin välitänkin ihmisistä, niin olen aina vain enemmän tullut erakommaksi. Nautin ihan suunnattomasti yksinolosta, hiljaisuudesta. Johtunee varmasti tämän elämäntilanteen vauhdikkuudesta.  Tulee vaan niin hyvä mieli, kun saa vain olla möllöttää itsekseen :)

Tämäkin haaste on tainnut kiertää monissa blogeissa. Toivon silti, että moni nappaisi sen tästä mukaansa, koska sitä tulee niin hyvälle mielelle, kun lukee toisten hyvän mielen juttuja.  


Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille, nauttikaa kauniista aurinkoisista päivistä!

 ♥ Eliisa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti