tiistai 28. helmikuuta 2012

Punaista raitaa ja plingpling

Muistan, että kun aloitin tämän blogin, ajatuksena oli tehdä vaikka mitä lasten vaatteita. Ja tietysti esitellä täällä vaikka mitä luomuksia, heh.  Mutta enhän minä mikään taituri ole. Lapset kasvavat hurjaa vauhtia, eikä niille ihan tuosta vaan "myydä" päälle mitä vaan. Niinpä - huoh - ja mitähän vielä.

Silti minä päässäni haaveilen vaikka minkälaisista upeista tuotoksista. Useammat vaan jäävät haaveilun asteelle. Mitään liian vaikeaa ja monimutkaista ei saa olla, jos aion saada jotain aikaiseksi.

Tämä Ottobre 1/ 2012 -lehden malli  Roundabout oli niin simppeli, että piti kokeilla.Kauluskin oli niin kutsuva... reuna vain käännetään nurjalle. Vähän olin epäilevä sen toimivuudesta, mutta ihan hyvä tuli. Mallissa on aika kapeat hihat, mutta oikein hyvä peruspaidan kaava tässä on. Helma levenee hiukan, mutta voihan sitä suoristaa, jos haluaa. Trikoo on Triteksistä.  Ja nythän nuo raidat on niin muotia.
Ja kun mitään aplikointia tähän ei saanut laittaa, niin tämän koristeen tyttö hyväksyi. Mun Plingpling-tyttöni :)  (Eikös ole jännää, että lapset viehättyvät just niistä jutuista, mitä äiti vastustaa. Meillä neiti tykkää kaikesta mikä kiiltää, ja mahdollisimman paljon. )   Eli silitin paitaan tuollaisen valmiin koristeen. Hyvä tuli.  Paita on kiva keväällä, valkoiset caprit ja punaiset tennarit jalkaan.... ja hiukset iloisesti ponnarille.
Hiihtoloma jatkuu lapsilla. Mulla vielä vapaata - tänään käytiin aamulla uimahallissa. Oli yllättävän mukavaa, vaikka en oikein tykkää yhtään käydä uimahalleissa. Mä palelen siellä aina :)  Syy miksi meidän lapset pääsee harvoin kylpylöihinkään. En tykkää olla ihmisten täyttämissä altaissa, enkä näekään siellä mitään... Tänäänkin pidin visusti silmälasit silmillä, etten törmää ihmisiin :)


Eliisa ♥

8 kommenttia:

 1. Reippaan/raikkaan värinen paita. Sama vika täällä, en ole oikein uimahalli-ihminen...

  VastaaPoista
 2. Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!
  http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

  Ja täällä todella ihana blogi!
  http://annika-diamonddiary.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihanat raidat, aivan kuin piparminttukarkki! Raikas ja keväinen, itsekin haluaisin heti tuollaisin. (Jos linjani sallisivat vaakaraidat, siis. :))

  VastaaPoista
 4. Heissan Eliisa!
  Ihana paita, puna-valkoinen toimii niin älyttömän hyvin aina ja ikuisesti.

  Mulla on taas jäänyt sun postauksia väliin, tämä onneksi pompsahti lukulistalle.

  Nappijuttu oli tosi kiva, munkin pitäisi tehdä muutama päällystetty yhteen projektiin, ikuisuus-sellaiseen. Vaikka kai ne kaikki mun projektit taitaa olla ikuisuuden tekeillä, heh. Nautihan vapaistasi!

  VastaaPoista
 5. Onpas raikkaan näköinen paita. Mun on kanssa pitänyt kokeilla tuota kaavaa, mutta enpähän ole saanut aikaiseksi :-). Minäkään en muuten pidä uimahalleista enkä kylpylöistä!

  VastaaPoista
 6. Wautsi!
  Tuohan on hieno. Just sopivasti sitä tyttöjen vaatimaa kimmallusta;)

  VastaaPoista
 7. Saga: Joo, uimahalli on jotenkin niinepämukava juttu, vaikka se uiminen tekisi tosi hyvää.

  Moon Mamma: Kiitos. Minäkin vähän välttelen raitaa, mutta näyttää olevan todella keväinen juttu nyt, kun niin paljon on kaupoissa värikkäitä raitapaitoja.

  Minna: Kiva kuulla susta! Nautittu on vapaista, tänään sain olla liikkumatta, heh. Mies lähti aaulla hiihtämään ja minä lähdin ostamaan Sokoksella kasvovettä. Noh, tuli siinäkin liikuntaa... Ja sama täällä, näitä ikuisuusprojekteja riittää....

  Erja: Kiitos myös sulle. Kokeile vaan, hyvä peruspaita. Kiitos, että löytyy enemmän niitä, jotka ei tykkää kylpylöistä. Lapset vaan tykkäisi käydä niissä. Mä en tykkää yleensäkään olla kauheasti nakusillani maharyppyjeni- ja makkaroitteni kanssa outojen ihmisten kanssa :)

  Iinu: Kiitos sinullekin. Niin, tytöt tykkää kimalluksesta. Ja kyllä minäkin timanteista :)

  VastaaPoista
 8. Kivan raikas paita! Kevättä odotellessa...

  VastaaPoista