tiistai 7. helmikuuta 2012

Kitara kassiin

Että harmittaa, että aikaa tähän bloggailuun on niin vähän. Olisi hienoa tehdä hienoja juttuja, ottaa niistä hienoja kuvia jne. Mutta eihän se aika riitä... ellei laita tätä kaikkien muiden asioiden edelle...

Nyt vapaata yövuorojen jlk ja on lupa ainakin hetki vaan olla (ennenkuin lapset tulee kotiin koulusta) Kahvi maistuu hyvälle ja on vaan kivaa istuskella.

Tässä se tytön ja äidin väsäämä kassi. Tyttö valitsi kankaita, piirsi kaavat kitaraan (mallia jostakin Sinooperista ostetusta paperista), leikkasi, silitti ja ompeli. Äidin opastuksella. Ei musta kyllä opettajaa tulisi..... Pienet napit kitaraan ompelin minä.


Täytyy sanoa, että hienoja ovat tänä päivänä kaikki tarvikkeet käsitöihin, applikointeihin jne. Kaksipuoleiset silitettävät kankaat ovat kyllä niin hyviä, että. Tytönkin oli mukavaa ommella näitä. (Myönnän, että apua tarvittiin erityisesti silityksissä )Kirjoitin tytön toiveesta hänen nimensä kankaalle. Oma kaunokirjoitus ei kuulemma ole hyvää... Näpsäkästi neiti kirjaili nimensä.


Tämmöistä täällä. Ei siis mitään uutta tällä rintamalla. Olen ahkerammin surffaillut muitten ihmisten blogeissa, erityisesti kaikki erilaiset, erikoiset kuvat innostavat ja huomasin, että toiset ihmiset jopa keräävät kuvia omiin kansioihin. Miten kätevää!!! Varsinkin minulle hyvää ajansäästöä - kun aika ei riitä etsimään näitä kuvia. Saan niin inspiraatiota kuvista ja tulee hyvä fiilis. Voisipa vain hypätä kuvasta kuvaan ... Ai, se olis varmaan tästä arjesta pakenemista... Mutta entäs sitten :)

Eliisa

1 kommentti:

  1. Niin se vaan on, että tärkeimmät asiat ensin. Mukavaa tuollainen äidin aj tyttären yhteistyö. Hieno lopputuloskin vielä.

    VastaaPoista