torstai 23. helmikuuta 2012

Ihan ulkona

En tykkäisi yhtään valittaa, mutta valitanpa silti. On tosi, tosi tylsää, että kaikki energia menee työhön ja työhön ja työhön. Toisaalta saan olla onnellinen, että minulla on töitä. Eikö niin? Höh, tylsää silti - tekisi mieli välillä polkea jalkaa kuin pikkutyttö. Niinpä niin.

En ole jaksanut oikein mitään tehdäkään vapailla, mitä nyt surffaillu zombina netissä. Olen tavannut sieltä ihan mielettömän kivoja blogeja ja saanut nauttia muiden ihmisten ihanista aikaansaannoksista, kuvista, kirjoituksista jne. Ja rikkonut sen kangasostolakonkin... voi mua :(   Iinulta tietysti... kun ne kankaat oli taas niin ihania.... Ja mahtuu ne sinne kaappiin vielä :)

Nää mun näpräykset on tehty sängyn alla olevista laatikoista löytyneistä kangaspalasista - niistä,  joista on tarkoitus joskus tehdä nukenvaatteita.... Mutta ei tullut nyt, vaan tuli "kukkasia". Söpöjä. Suurin osa kankaista on vanhoja lasten mekkokankaita.
Mun pitää vain nyt antaa itselle aikaa levätä ja tehdä vaan tällaisia pienen pieniä juttuja - ja hyväksyä se, että noita "kässynytteröitä" on vähän joka puolella kämppää.Tässäpä tätä. Ensi viikolla on lapsilla ja miehellä loma. Mulla muutama vapaapäivä. Sitä ja huhtikuun lomaa odotellessa :)  Mukavaa viikkoa kaikille!

 Eliisa ♥

3 kommenttia:

 1. Toi on niin tylsä fiilis, kun tietää, että pitäis olla tyytyväinen kun töitä on, toisaalta kaikki energia menee sitten siihen... Kun kaikille löytyis semmoinen kultainen keskitie!

  Meillä aina talvella "pakkoloma" noin neljä kuukautta, tulot tasan 0 euroa kuukaudessa... Mielellään sitä tekis töitä tasaisesti koko vuoden... Tää on tätä elämää :)

  Tsemppiä! Ihan kohta tulee kevät!

  VastaaPoista
 2. Sitä vaan pakosta tuntuu kurjalle, kun tietää, että olis kiva tehdä jotain muutakin, eikä vaan yksinkertaisesti ehdi. Itseä potuttaa, kun kaikki aika tuntuu menevän johonkin ihan muuhun kuin siihen mitähaluaisi. Esim. bloggaus meinaa jäädä ihan ja kokonaan...Kommentoimaan vielä ehtii, mutta kun pitäisi jotain omaakin välillä tuotta... :O(
  Ja minä kun joskus niin kovin kehuin, että yritän omalla tavallani downsiftata j aottaa rennommin...tätä tämä nyt sitten on.... mitään ei kerkee ja ressiä pukkaa....
  Tsemppiä sinne kiireen keskelle!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lotte ja Saga. Kait tässä elämässä vain pitäisi tehdä organisointia, priorisointia jne. Nyt loppu yövuorot ja vähän vapaata, onneksi. Mukavaa tulevaa viikkoa teille.

  VastaaPoista