torstai 12. tammikuuta 2012

Hui, jo melkein tammikuun puoliväli...

Mihin aika rientää? Kun täytin 40v, tämän jlk aika on mennyt ihan hirveän nopeaa vauhtia. Kuukaudet vain vilahtaa silmissä.

Uuden vuoden vietin rauhaisasti perheen kanssa. Sitten olin hirveän putken töissä, kaikki vapaahetket notkuin puusohvan nurkassa zombina :) Ajoittain otin virkkuun käteeni, koska se vaan oli niin rentouttavaa ja turvallisen mukavaa puuhaa.

Olen tuhlannut ihan hirveästi rahaa kaikkiin käsityökirjoihin. Tämänkin virkkuukirjan ostin, kun se nyt vaan näytti niin inspiroivalta. Itseasiassa mulla on aika monta kirjaa, jossa on virkkausohjeita - en tarvitsisi enää yhtään.

No, jokatapauksessa yritän päästä näistä puuvillalangoistani eroon. Jotenkin kauhean lerpsuja lappuja tulee helposti, vaikka valitsin pienen koukun ja yritin olla tekemättä liian rennolla otteella. Paras pala on mielestäni tuo "isoäidin" tyyliin tehty ja sitten nuo "pallukka"-laput.

Viime viikonloppu meni opettaessa tyttärelle ompelua. Toivottavasti saadaan se kassi pian valmiiksi, että on jotain mitä esitellä täällä blogissa. Muutakin kuin kirjaostoksia :)

Mukavaa, mukavaa lumista viikkoa kaikille!

Eliisa ♥

2 kommenttia:

  1. Tosi ihanan peiton saat noista lapuista!

    VastaaPoista
  2. Keväiset värit on lappusissasi. Tykkään erityisesti tuosta, jossa onympyrä keskellä.

    VastaaPoista