torstai 26. tammikuuta 2012

Haahuilua

Täällä haahuillaan... sillai päivästä toiseen. Olen viikonlopun yövuorojen jlk nauttinut lomapäivistä. Ulkona on mitä ihanimmat ilmat, uudet suksetkin ostin, mutta aika vähän olen tuolla ulkona liikkunut - sillai oikealla liikuntamielellä. Ne sukset on muuten "nanot" ja ainakin hyvät naurut sain, kun tuntui, että piti oikein lykkiä itseni mäki alas :) Mutta kuulkaa, kyllä sukset pitivät ylämäessä. Tuntuu reisissä se pitkä viimeinen nousu kotipihaan.

Tein sitten tehtäväluettelon itselleni käsitöistäni... korjaa pojan pipo, korjaa miehen takin sauma, viimeistele tytön kassi, ompele trikoopaidan helma, neulo loppuun tytön sukat.... Tällaista. Puolihameenkin leikkasin valmiiksi, mutta se odottelee - aikoja parempia ilmeisesti.

Mutta tämmösessä mä oon hyvä -> haaveilemisessa... ja pään pyörittelemisessä. Koskikeskuksessa oli alakerran Vapaa Valinnassa jonkinsortin loppuunmyyntiä. Tuollaisia kehyksiä siellä oli 6 e/kpl. Kääntelin niitä mietteissäni, että ehkäpä joskus saisin vaihdettua tuon "vauvakankaan" tilalle jotain muuta. Kotona huomasin, että hei, tässähän on magneettinen pohja ja noissa pikkukehyksissäkin on magneetit. Tosi hauska juttu.Sitten mä haahuilin Tiimariin - ja ihastui näihin papereihin. Pariisi mielessä. Ihanan keväisiä värejä, jotenkin niin toivekkaita.Sitten mietin, että jos mä laitan tällaisen paksuhkon paperin tän kankaan päälle, niin toimiiko magneetti vielä. Toimiihan se, hieno juttu. Nyt mä sitten täällä mietin, että mikähän paperi/ kangas olisi hyvä näihin kehyksiin.


Ja näitä keväisiä,iloisia kankaita kyllä riittää.... Mitäpä jos kuitenkin ensin siivoisin tuo hyllyn? Laittais sillai kivasti, nätisti kankaat väreittäin järjestykseen. Se olis somaa :)


Joo, mä jatkan haaveilua ja haahuilua. Ja ne tytön sukat neulon huomenna valmiiksi. Jä käyn hiihtämässä... jos ei ole ihan hirveä pakkanen....

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Eliisa ♥

5 kommenttia:

 1. Vähänkö on hienot noi kehykset!
  Ja noi sun kankaat, uijui kun syötävän ihania. Järjestelisin niitä päivittäin pelkästään väriterapian vuoksi. :D
  Haahuilua on havaittavissa meilläkin. Se taitaa olla jo yksi kansantaudeista keski-ikäisten naisten keskuudessa. ;D

  VastaaPoista
 2. hienot kehykset ja ihanat paperit.Sinulla on täällä niin keväisiä värejä, että alkaa ihan kevätmieli iskeä.

  VastaaPoista
 3. Hauskat kehykset, täytyykin poiketa katsomaan jäikö niitä vielä. Ja haahuilua täälläkin havaittavissa :-)

  VastaaPoista
 4. Sulle on osunu hyvät lomailmat ulkoilunkin kannalta! Ihastuttavia löytöjä. Tuollaiset pikkuprojektit tekevät aina hyvää :)

  VastaaPoista
 5. kivat noi kehykset :) :)

  ja vitsit miten kivaa että oot linkittänyt mun blogin tuonne sun sivupalkkiin! kiitos! ilahdutti tätä maanantaita :)
  kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista