maanantai 26. joulukuuta 2011

Tapaninpäivää!

Täällä ollaan oltu niin hiljaisena, että. Parisen viikkoa sitten iski kunnon flunssa ja tietysti iski vielä poskiontelotulehduskin siihen päälle. Ja jotta ei olisi liian helppoa, niin sain vielä antibiooteista allergisen reaktion. Vieläkin täällä kutian ja kihisen.....

Joulunalus meni siis näin. - Sitten jouluksi olin terve ja reippaana tyttönä töissä - mitä nyt sitten naama on kurttuisen ruttuinen kutinasta :) Tänään reippaana tyttönä yöksi töihin, eka tokasta. Mutta uusi vuosi on sitten vapaata, jee.

Joulu on muuten mennyt mukavasti. Kun en voinut puhkua oikein mitään erityistä, oli pakko ottaa rennosti ja vaan laskea rimaa. Syötiin hyvin kohtuudella ja ollaan oltu rennosti oman perheen kesken. Omista lahjoistani en kuuluta nyt enempää, paitsi että Tivoli Audio on kyllä kiva tuolla keittiössä.

Kirjontatyöstäni muodostui sitten kassi. Vuoritin sen punasävyisellä pellavalla ja kassi lähti lahjaksi Pikku-Siskolle. Mun mielestä kassista tuli oikein kiva. Kirjonnat kiinnostaa nykyään enemmänkin.

Toivottelen kaikille mukavaa väliviikkoa, toivottavasti tuo keli muuttuisi vähän lumisemmaksi.

- Eliisa -

6 kommenttia:

 1. Kurjaa, että olet ollut sairaana. Onneksi paranit jouluksi. Kassi on hieno. Erityisesti tykkään taas noista kirjotuista linnuista, suloisen pulleita otuksia... ;O)

  VastaaPoista
 2. No voi pihkura, että tuollainen tauti on iskenyt, hus kaikille taudeille. Täälläkin niitä on olut koko porukalla. Ja tätä myrsyä, huh huh. Kerrassaan ihana tuo kassi, kirjominen on kivaa vaikkakin aikaavievää.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Saga ja Sarppu vierailusta. Täällä toivutaan jo yövuoroistakin, ihanaa. Voi kun olisikin paljon paljon aikaa tähän bloggailuun, kuvailuun, käsitöihin jne. Mutta kaikki kait aikanaan :)

  VastaaPoista
 4. Oi, että sä olet jaksanut tehdä ihania juttuja vuoden aikana! Mulla on ollut katkosta käsitöihin, jonkinlainen käsityö- ja blogiähky?

  VastaaPoista
 5. Kirsi, kiitos vierailusta. Jotenkin ymmärrän tuon käsityö/blogiähkyn. Sama fiilis itsellänikin useasti. Ja sinähän satsaat tuohon liikuntaan! Olen itse laskenut noita tunteja, että ne ei riittäisi innokkaaseen urheiluun JA käsitöihin, se on joko tai. Sullakin lapset vievät oman osuutensa. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta, Eliisa! Nätin kassin olet kirjonut.

  VastaaPoista