tiistai 6. joulukuuta 2011

Jouluksi puita

Joo, kyllä nämä sellaisia "lumisia" puita esittää. Mieheni luuli tuota yhtä tontuksi :) Meillä on nyt ihanan lumisen näköistä tuolla takapihallakin. Hiihtämään ei kyllä vielä pääse.

Kierrätystä tässä. Kangas on mankelin vanha liina. En malttanut poiskaan heittää. Oli taas vaan niin kiva näperrellä jotakin ajatuksella "tulee jotain jos tulee". Ja jos menee pieleen totaalisesti, ei sureta jos olis jotain kallista kangasta.

Selailin jotain saksalaista tilkkutyölehteä -ilmatteeksi :)- Prismassa, ja siinä oli tehty tällaisia puita.Oli kiva kirjailla, vähän valkoista helmilankaa ja sitten hopeista muliinilankaa. Täytin vanulla ja tuikkasin puiset rungot.


Mies sahasi jo valmiiksi puusta pienen rungon, johon kairaan reiät. Siihen sitten puut nököttämään. Kuvaushetkellä virkaa toimitti pahvilaatikko.


Tämmöistä tänne. Silmiä kirvelee väsymyksestä, kun ei malta kunnolla nukkua yövuorojen loppumisen jlk. Ihan niinkuin aika loppuisi kesken.

Isä ja lapset lähtivät katsomaan ilotulitusta. Minä ajattelin ottaa levon kannalta - ja katsella vaikka sitten Linnan juhliakin tovin.


Oikein mukavaa Itsenäisyyspäivää kaikille!

Eliisa ♥

5 kommenttia:

 1. Nämähän ovat TOSI hienoja. Ja totta, minustakin tuo mankelinliina on sen verran kivan näköistä kangasta, että olisi silkka hulluus hävittää se. Käyttöön vaan,

  VastaaPoista
 2. Kiitos Saga! Ihanaa, että jaksat vielä kommentoidakin. Tuntuu siltä, että on muka aina niin kiire, että käy katsomassa blogeja, tykkää, mutta ei ehdi muka kirjoitaa, tai ajattelee myöhemmin kirjoittavansa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat!!! Tykkään kovasti niiden hillitystä charmista. Jaksoit vielä kirjoakin, wau.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Minna kauniista sanoista ... hillitty charmi... ei ihan meikäläistä kuitenkaan ;)

  VastaaPoista