keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Trikoota Lyhyesti

Taitaa olla aika pöllöä, että lomapäivät menee kaikenmaailman "siivoilemisiin"...

Tytön huone maalattiin uuteen uskoon ja olen huoneessa järjestellyt jotain juttuja. Ihan tuli haikea olo, kun oli ihan pakko koota nukenvaunut ja nuket pois. Nätisti... Olen kyllä aika pöllö, mutta tuntuu jotenkin niin kurjalta laittaa nukkeja laatikkooon. Toisaalta ne eivät ole aikoihin olleet muuta kuin pölyttymässä vaunujen kanssa huoneen nurkassa. Olin jo ottamassa yhtä Corollen punatukkaista ja pisamanaamaista adoptioon itselleni, sitten järki voitti. Se pölyttyisi loppujen lopuksi meidän makuuhuoneessa :)

Vaatekaappiakin tyhjensin - ja leikkasin vanhoja t-paitoja "kuteiksi". Tässäkin kohtaa mietin, että helpoimmalla pääsisi, kun vaan heittäisi jonnekin lumppulaatikkoon. Onkohan sellaista missään? No, ovat söpön näköisiä keriä - väriskaala taas niin meikäläistä. Jotain punaista pitäisi sekaan saada.


Mutta, nyt sitten takaisin hommiin. Tytön treenit alkavat myös pian joten kuljetusta tiedossa. Meillä olikin viikon jumppatauko, kun neidiltä leikattiin kitarisat. Jotenkin vaistosin ylimääräistä energiaa kotonamme viime viikolla ;)

Eliisa

I´ve been cleaning all around house. In My daughters room, I collected all doll´s and dolls' carriages and I put them in storage. My youngest is only 10yrs, but she doesn´t play with doll´s anymore. It´s so sad. I´m happy she still likes dollhouse and Polly Pocket´s. - After that I cleaned up my old t-shirts - and I cut them. Maybe I crochet a billow, a small carpet or... something. Yes, I have lots of plans,but nothing is done ;)

5 kommenttia:

 1. Kiitos blogivierailusta.
  Olet ihanan energinen nainen, blogisi on kotoisan lämminhenkinen.

  VastaaPoista
 2. Lomalla on aikaa juuri kaikkeen sellaiseen, mitä ei normaalisti ehdi. Hervannassa taitaa olla vapaa-aikakeskuksella myös kangaspuita, johon varmaan pääsisi mattoakin kutomaan. (En ole asiaa varmistanut koskaan, mutta ehkä voisi joskus.) Mukavaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ei ole yhtään pöllö. Ei silloin, kun ei ota tekemisistä stressiä. Loma-ajan tulisi olla stressivapaa. Kun tekeminen on mielekästä, ei se kuluta, vaan antaa voimia jaksamiseen taas työssä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos vaan TeSa - energinen? Ehkäpä välillä maaninen :) Maailma olisi täynnä kaikkea kivaa, mitä tehdä, minne mennä, musiikkia, teatteria jne.

  Saara, kiitos naapuri ;) Tämä loma on ollut erityisen palkitseva, viikolle ei sattunut yhtään pakollista lääkäri,koulu tms. menoa. Vain tytön jumppaan vienti ;) So relaxing. Vapaa-aikakeskus... siellä pitäisi käydä katsomassa. Duossa ne ihmiset myivät mattojaan, yhdellä oli niin upeita räsymattoja, että.

  Saga, kiitos kommentista. Olet oikeassa, loman pitää olla stressivapaata. Mulla on usein se vika, että kerään lomalle kaikki tekemättömät työt. Tämä loma on ollut erittäin palkitsevaa ;)

  VastaaPoista
 5. Tuli tarkistettua se vapaa-aikakeskuksen kudontamahdollisuus:
  http://www.taitopirkanmaa.fi/epages/pirkanmaa.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/pirkanmaa/Categories/K%C3%A4sity%C3%B6keskukset/%22Hervannan%20k%C3%A4sity%C3%B6keskus%22
  Taito Pirkanmaan käsityökeskuksessa pääsee kutomaan myös omatoimisesti. Varmaan on loimet valmiina ja tarvittaessa saa opastusta. Joskus kun on aikaa, voisi kokeilla!

  VastaaPoista