torstai 24. marraskuuta 2011

Pussukka, pussukka,pussukka....

Taidan aina näin marras-joulukuun vaihteessa päivittää blogia pussukoilla? Ei siis edelleenkään mitään uutta auringon alla. PIAN kuvia jälleen, kun kerran niistä tykkään. Pienempi kelle vaan, isompi itselle. Isompaan mahtuu vaikka pieni virkkaus mukaan kassin pohjalle.

Olisi tosi ihanaa keksiä jotain todella omaa ja omaperäistä. Mutta vähän on eväät vähissä ideoitten kanssa ;) Joten jatketaan näin.

Oikein mukavaa loppukuuta - nyt kyllä alkaa tämä harmaus jo hiukan väsyttää. Kynttilöitä ja valoja vaan paljon ympärille. Minä menen nyt keittämään kupposen kuumaa juomaa. Nautin ansaitusta vapaapäivästä.

Eliisa ♥

7 kommenttia:

 1. Onpa kivoja pussukoita. Näytät pitävän samoista kuvista kuin minäkin. Aina kun nöihin törmään, etupäässä messuilla, ostan useampia ja sitten ompelen niitä etupäässä lasten vaatteisiin.

  VastaaPoista
 2. Hienoja pussukoita. Mukavahan se on katsella pussukan kuvia, joten jatka näin vaan.
  Meinasin kanssa ihastella, että ihania kuvia. Onko ne siis joitain valmiita? Kerrassaan hurmaavia.

  VastaaPoista
 3. No sä ainakin TEET niitä pussukoita. Juuri pyörittelin vetskareita ja kankaita, mutta en saanut aikaiseksi. Siis vieläkään. Vuosi sitten kommentoin, että munkin pitää tehdä noita, apua. :D:D

  Niin ja hei ISOT Onnittelut näin jälkikäteen rouvalle. Ihana asia.

  Mulla on mennyt syksy kaikkea puuhatessa ja bloggailu on jäänyt taas vähemmälle. Ihan kuten viime syksynäkin. Kommentoinnissakin olen ollut ihan surkku, pikaiseen vaan selailen ja ajattelen, että palaan myöhemmin kommentoimaan. Kitin villat, pöh. Nyt yritän päästä joulufiilikseen, mutta naheeta on kun vettä tulee taivaan täydeltä.

  Mukavaa loppuviikkoa Mamma Mäkinen! ;D

  VastaaPoista
 4. Leena, niinpä. Messuilta minäkin aina näitä tapaan ostaa - taisin jo luvata itselleni, että ei enää, mutta mieli on heikko :) Ja se Pian putiikki on ainakin Tampereella heti ensimmäisenä A-hallissa ja lompakossa on sillä hetkellä vielä rahaa - ja eipä se noista paljo pyydä. Lasten vaatteisiin nämä olisivat tosi kivoja, mutta kun nää mun on jo niin isoja. Tyttö tosin valitsi mm. possun, siilin, joten voisi suostua ne paitaansa ottamaan. Ihan kivoja kauppakasseissakin jne.

  Saga: Joo, valmiita kuvia. Mulla on tuon Pian tekemiä painettuja kuvia todella monen vuoden takaa. Kun en osaa itse noita piirtää, niin on sitten pakko ostaa :) Olisi se hienoa, kun osaisi tehdä itse jotain omaperäistä ja persoonallista.

  Minna: Kiva kun poikkesit ja kiitos onnitteluista. Sun niskaa taas katselin, kun menin FinnMedi 5:een koulutukseen. Olisi kyllä niin kiva nähdä, mutta mullakin aika on aina ihan kortilla. Ja olethan sä saanut vaikka mitä aikiseksi, ne on vaan isompia projekteja, jotka ei ihan heti näy. Jos määkin alkaisin jotain tuoli entisöimään... se oli vasta vuoden päästä valmiina - jos sitäkään. Mutta mulla on vaan näitä pieniä projekteja ;) Että edes joskus sais jotain näkyvää aikaiseksi. Nyt oli pari vapaata, ja ihan meni aika aatellessa, päivä päätä käännellessä.

  VastaaPoista
 5. Päivä päätä käännellessä, ihan äly hieno sanonta. Täytyy laittaa korvan taa. :)
  Eikö vaan kummaa, kun muka aika vie mennessään... mihin lie? Ikävä on sinua.

  VastaaPoista
 6. Ihanat pussukat samoin nuo aikaisemmat käsityöt. Ei tarvitse ostella tavaraa paketteihin, kun voi itse tehdä :). Olen jo monena vuonna haaveillut meneväni käsityömessuille ja aina se vaan jää, taas oli työkaveri ollut ja niin innostuneena tuli takaisin. Kyllä sitten ensi vuonna.

  VastaaPoista