torstai 10. marraskuuta 2011

Pakkotauko

Yksi vapaapäivä ja yritän tehdä lyhyen päivityksen...

Löysin Stockmannilta lehden Mollie Makes. Suloinen lehti, kaiken maailman pientä askarrusta, ohjetta esillä. Löytyy myös täältä. Ja tietysti Facebookista, mikäpäs ei.

Alla silmät sikkuralla väkerretty omppu ja tänään Villa Harmoniesta ostetut nauhat. Näitä nauhojahan tällä naisella riittää...


Sitten näitä pakkotauon aiheita... Ei mun näitä tarvis tehdä, mutta jos ehtis ja jaksaisin. Sukat on vanhat Noro-langasta tehdyt, vihdoin ja viimein meni puhki ja löysin ohjeen parsimiseen. (Pidin näitä sukkia koko talven lenkkareiden knssa, pelkästään) Ne oli ihan huiput! Kaikkea muutakin keskeneräistä tossa kasassa on.Tauko siis sen takia, että mulla on taas poskiontelot ihan tukkoset. Koska leikkauksen jälkeen röörit ovat paremmin auki, saan aika hyvin niistettyä liman pois.Jomotus on vain epämukava. En näe mitään muuta syytä tälle oireilulle, kun mahdottomassa kangas- ja lankapölyssä tekeminen. Epämukavaa tosiaan. Helmimeri-kaupssa käydessäni myyjä sanoi, että sun pitää vaihtaa kutimet helmitöihin, ne ei pölyä. Niinpä kai :(

Työputkeä siis taas edessä ja sitten minä kait alan lenkkeillä ja käydä kuntosalilla mieheni kanssa. Se kun on innostunut liikunnasta. Happi pitää röörit auki, luulisin. Mutta mitää liikuntablogia en kyllä ala pitämään ;)


EDIT: Huomasin, että olin kirjoittanut lehden nimen väärin - voi mua. Uusin lehti jälleen ostettuna, sai näköjään jo City Marketistakin ja Prismasta. Aika paljon mainoksiakin täynnä kylläkin, mutta ihan jees. Vaikka huomaan, että kummasti alan taas turtua, tulee ÄHKY kaikkeen tekemiseen. Maailma on täynnä kaikkea, voiko kukaan keksiä enää mitään uutta. Ja jotenkin nyt tämä käsillä tekemisenkin buumi on jo liian iso juttu. Joka paikka on täynnä virkattua, kudottua oman näköistä juttua. Noh, ehkä tämä on vain tällaista keski-ikäisen naisen rutinaa, kaikkea on jo ja aivan liikaa.

Eliisa ♥

3 kommenttia:

 1. no ei oo kivaa nuo "röörihommelit". Sinulla on ilmeisesti astetta vakavammasta kysymys, koska on leikeltykin. Mutta itse menin -96 työpaikkaan, jonka jälkeen olin jatkuvasti poskiontelotulehduksessa. enkä ikinä ennen ollut sellaista sairastanut. Kun lähdin lopult apois sieltä, en yhtä ainoaa poskiontelotulehdusta muista läpikäyneeni, nyt siis jo yli neljään vuoteen. Söpö omppu. Onko tuo kantakin huopaa?

  VastaaPoista
 2. Saga, olipa hyvä, että pääsit vaihtamaan työpaikkaa. Pari työtoveria valittaa myös, että nenä on aina töissä tukossa, on sitä ilmaa tutkittukin. Itse ajattelen välillä, että stressi töissä vetää jo nenänkin tukkoon ;) En ole vielä keksinyt mitä muutakaan tekisin ...

  Juu, kanta on huopaa, kuten lehtikin. Vanhaa puuvillaa omppu, anopin vanhat verhot ;) Nää on niitä ylimääräisiä pölypesiä kotiin, vai mitä. Mutta toisaalta taas kauhean kivoja pieniä tekemisiä.

  VastaaPoista
 3. Samainen lehti tarttui minun matkaani Englannista. Tykästyin kovasti sen värimaailmaan. Mitään en ole siitä saanut ommeltua kuitenkaan :-)

  VastaaPoista