sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Käsityömessuilla Tampereella

Pari vuotta sitten tuhlasin rahaa messuilla niin, että oli aikamoinen morkkis. Viime vuonna pyysin yövuorot viikonlopuksi ja näin messut jäi väliin. Tänä vuonna minulla oli taas jonkin sortin strategia... Otin mukaan nuorimmaiseni, 10v tyytyn. Hän hermostuu aina kaupoilla, kun haluan johonkin käsityöliikkeeseen. Ja varmistaa yleensä sen, että en ehdi tuhlata :)

Jaa-a, nämä messut ovat vaaralliset kaikille. Olimme molemmat niin tohkeissamme, nuori nainen ihastui tietysti kaikkiin koruihin, helyihin... Minä oli päättänyt, että kierran lankakaupat kaukaa, koska kotona on kahden vuoden takaiset messulangat neulomatta. - Mutta aina sitä jotain pientä...


Pia Westerholm - kuvittaja. Minä sitten tykkään hänen töistään. On kuvittanut mm. Vipusen-aapisen ja uusi aapinen on tulossa v. 2014. Näissä vaan on sitä jotakin. Tällä kertaa silitettäviä kuvia.


PeeKaan Paulan messuosasto on aina yhtä ryhdikäs, värit ihanan selkeästi ja houkuttelevasti esillä. Täältä ostin pari kangasta ja muuten pari konekirjontalankaa, jotka puuttuvat kuvasta.

Pitsivetoketjut ovat Violariumista, ja nauhat Peikonpojasta..lankean aina Kettuihin ja Pingviineillä on erityinen merkitys elämässäni.


PeeKaan Paulalta ostin tämän värikartan. Jospa minäkin saisin helpommalla värit sointumaan yhteen - pitkään harkittu ostos. Huovutettavat villat on tyttö valinnut, ihan neidin lempivärejä ja miksei äidinkin. Myyjänä Käsityöliike Kirkkomäki
.


Tää viimeinen ostos on tyttärelle. Voiko joku langeta täysillä? VOI! Meidän neiti lumoontui pöydän viereen, missä soi musiikki ja pöytä oli täynnä mitä ihanaisempia nukkeja. Ja äiti lankesi ostamaan lapselleen Suojelushaltijan, joka sai nimekseen Lily. Tekijä Tuija Leinonen oli myös yhtä ihana kuin nukkensa.


Yksi ihana hankinta oli nukkekotiini, mummulaan. Väinölän Maria tekee just sellaisia mummulatavaroita, jotka sopivat kuin nenä päähän mummulaani. Ja nyt kun oli kyseessä Käsityömessut, minullakin oli mahdollisuus saada jotakin. Nukkekotimessuilla Marian töiden ääressä on sellainen ruuhka, että minun on pakko kiertää kauempaa. Päivitän kuvaa nukkekotipuolelle myöhemmin. Se blogi onkin ollut pitkään tauolla.

Näin menee tämäkin sunnuntai. Tytär on isän kanssa Helsingissä , telinevoimistelun joukkuekisoissa. Päivällä onnellinen tyttö sai suoritettua Timanttimerkin (näitä telinevoimistelujuttuja ;), klo 18 alkaa kisa. Pitkä päivä siis, minä jäin pojan seuraksi kotiin. Poika 11v ei viihdy jumppasalilla :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Eliisa ♥

1 kommentti:

  1. Ihania nuo silitettävät kuvat - varsinkin kissa-aiheiset! Tuollaisia pitsivetoketjuja en ole ikinä nähnytkään, kivoja ovat.

    VastaaPoista