tiistai 1. marraskuuta 2011

Kämmekkäät

Minä siis täällä lomailen, Malva on vielä kukassa! (kesäloma oikein ;) ja näpräilen sitä sun tätä. Nämä kämmekkäät sain valmiiksi. Ohje löytyi Modasta 5/2011, malli 18, kädenlämmittimet, lanka Rowan Lima, jonka ostin Iinulta.


Ihastuin tuohon langan väriin, joka oli lehdessä. Väri ei ehkä ole noin kirkas kuitenkaan luonnossa. Lanka on jännää, kuin putkimaista, mutta erittäin helppoa neuloa. Jälki on mielestäni sellaista pöyheää, "elänyttä". Tykkään kovasti.

Alla olevassa kuvassa vielä ne "Merletton" kämmekkäät. Sain ohjeen mukaan, joku kohta siinä tökki, pitänee soitella ja tarkistaa.Muuten täällä menee tavallista tahtia. Onko kellään muulla oloa, että maailma olisi täynnä kaikkea kivaa käsillä tekemistä, ettei välillä tiedä mistä alkaisi. Huomaan itse pyöriväni välillä kotona kuin pässi narussa miettien, että mistä alkaisi. Teen vähän tota, sitten vähän tota, sitten istun alas ja selaan käsityökirjaa tai -lehteä ... ja taas tulvii ideoita mitä voisi tehdä. Ihan päätä pakottaa, pöh.

Kävin sunnuntaina katsomassa esikoiseni mummua sairaalssa. Tämä virkeä 85v rouva sairastui pari kuukautta sitten vakavasti, on nyt toipumassa. Hänellä on nyt aikaa pohtia elämäänsä, ja sanoi minulle, että hän ei kyllä kadu mitään, mitä on tehnyt. Mutta paljon on asioita, mitä olisi pitänyt tehdä - ja paljon asioita mitä hän vielä haluaisi tehdä. Haaveilimme siinä sitten yhteisestä Pietarin matkasta, Allegrolla :) Thaimaan matka saa varmasti nyt jäädä.

Yksi elämän rikkaus on kyllä ihmissuhteet. Olen kyllä onnellinen tästä ihanasta ex-anopistani. Ihan huippu nainen!

Jatkan lomailua - ja taidan tehdä listan käsityöhaaveista. Matkailuahaaveet vaativat isompaa rahapussia.

-Eliisa-


I knitted these handwarmers for myself. Beautiful colour for woman who loves blue ;) This week is my late summerholiday. The weather is cloudy and gray, but not very cold yet. I remembered last year this time we had a snow in the country. I´m going to relax, have a little thoughts about Christmas and burn candles, maybe a cup of coffee, tea or cup of hot chocolate. Sounds good :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti