maanantai 10. lokakuuta 2011

Rakkautta monenlaista

Aleksis Kiven päivä. Liputuspäivä... 1.10. oli myös lippu salossa, täällä Tampereella kun oli Tampere-päivä. Meille vanhalle parille suuri päivä myös.

Kävimme virallistamassa suhteemme oikein papin kanssa. Aikaa meni yllättävän paljon asioiden hoitamiseen, ihmettelenkin, että joku nuori hääpari selviää "hengissä" isoista häistä. Koska pidimme oikein pienen tilaisuuden, säästyin toki monelta asialta. Mutta pelkästään vaatteiden etsiminen itselle ja lapsille, huoh. Miestä hoputin kolme päivää ennen, että koita NYT sitä pukua päällesi, että se varmaan mahtuu. Kuka nyt niistä mukavan kotoisista housuistaan luopuisi edes sovitushetkellä? :)


Poika oli bestman, ojensi sormuksen. Tyttö kauniina morsiusneitona. Kanttori lauloi kauniisti ja valokuvaaja toimi toisena todistajana. Myöhemmin kävimme syömässä pitkän kaavan mukaan koko perhe - ja sekin meni hienosti. Kielsin lapsia tilaamasta nakkeja tai lihapullia :) Mukava päivä kaikenkaikkiaan.


Siskoni poikkesi pienillä kakkukahveilla seuraavana päivänä. Sain pienen pussukan lahjaksi. Ihana minun mielestäni. Tykkään sametista ja ruusuista. Sisareni perusteli kirjontaansa sillä, että minä olen aikoinaan tehnyt heille ristipistoilla häätaulun. Minä taisin nyt tässä voittaa... Siskoni ei ihan heti kehtaa sitä taulua laittaa ullakolle :)


Sisällä oli vielä ihania punaisi marmeladisydämiä. Namn.


Rakkautta lisää, vaiko riippuvuutta?

20v tulin Tampereelle opiskelemaan ja vihodin viimein sain Toas:lta yksiön. Tämän matto on ostettu siihen asuntoon. Muistan, että käytin paljon värejä silloinkin. Talvella tämä lämmitti tosi paljon. matto vaan alkaa olla tosi huonossa kunnossa. Rispaantunut. Eilen sitten leikkelin risaa pätkää reilusti pois ja solmin maton reunat uusiksi. Kun en voi tästä(kään) rakkastani luopua.Minä täällä odottelen kovasti ensi viikon lomaa. Ja postissa pitäisi lähteä nyt käymään, Iinun paketti on tulossa. Tätä shoppailuterapiaa :)

Mukavaa viikkoa! t. Mamma Mäkinen

5 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea! Vähän jotain tällaista uumoilinkin jonkin kirjoituksesi jälkeen. :)

  VastaaPoista
 2. ihkuuuuu ja onnea toivottaa päiväkodin marja

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos Lotte ja Sannu onnitteluista!

  Ja erityisesti päiväkodin Marja kun uskalsi kommentoida. Ikävä tuli heti teitä! Jamppu ja Ella olivat niin onnellisia, että äitistä tuli Mäkiskä ;)

  VastaaPoista