perjantai 14. lokakuuta 2011

Kotoilua

En ole kyllä katsonut vielä kertaakaan Anu Harkin kotoilua-ohjelmaa, mutta sana kotoilu kuulostaa ja tuntuu kyllä tosi kivalta.

Kotoilusta käsitöissä tulee minulle sanat mm. rentouttava, tässä hetkessä oleva, antaa mennä vaan, pipoa ei kiristä, uteliaisuus, että mikähän kiva tästäkin tulee. Nämä siis ihan mun olojani, varmaankin siksi, kun itselleni tuottaa kummaa tuskaa liikaa seurata vaikeita ohjeita.

Tässä yksi mun "kotoilun" tuotos. (Jota muuten oli tosi vaikea kuvata - väri ei mielestäni oikein ole todellinen,jotakuinkin kuitenkin )

Eli kun löytyi vanha Novitan Tango-lankakerä, niin ei muuta kuin vaan suoraa neulomaan (isoilla puikoilla toki, että tulee nopsaan ;) - sitten ajattelin, että jospa teen kaulurin - joo, niinpä teenkin ja jospa vähän virkkais siihen ympärille.. sopisikohan noi nirkot, joo.... tämähän on kuin "kruunu" kaulassa :) Olisiko napit kivat tässä, joo... löyty ihanat punaiset "pampulat". Valmis.
Mielenkiinnolla odotan kuinka paljon kauluri venyy ja vanuu, pysyyköhän nuo napit kunnolla kiinni (sitten taidan harsia kauluksen kiinni, ja napit saavat toimia koristeina) ja onko se sitten ihan oikeasti toimiva. Mulla on vanha harmaanmusta simppeli villakangastakki, tämä näytti hyvältä sen kanssa. Tummaharmaa myssykkä päähän ja kohti tuulta. Jos tarkenis.

Kotona odottaa Iinulta ja Merlettosta ostetut langat. Yritys tehdä kämmekkäät - En ole koskaa tehnyt sitä peukalon kohtaa... Ei se varmaan niin vaikeaa ole, onhan tässä vaikeampiakin asioita opittu varsinkin työsaralla. Täytyy kyllä sanoa, että nämä käsityöjutut vievät voiton :)

Mukavaa viikonloppua! t. Eliisa

1 kommentti:

  1. Ihanaa tekemisen meininkiä :) Tollanen nopea summamutikassa tehty käsityö tekee välillä oikein hyvää. Mäkään en ole Koto-ohjelmaa katsonut, mutta voihan sitä tosiaan fiilistellä ihan muutenkin rennosti jotenkin vaan kaikkea kivaa keksien.

    VastaaPoista